eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Accesorii covor PVC

Accesoriile pentru covor PVC sunt o modalitate de a infrumuseta marginile pardoselilor din covor PVC sau linoleum, asigurandu-le o mai buna rezistenta in timp. Pentru a oferi pardoselei finisajul perfect, se alege un model de profil plinta sau profil de scafa, alaturi de un cordon de sudura. Plintele decorative sunt disponibile in diferite forme, dimensiuni si formate, special sa se potriveasca diferitelor tipuri pardoseli. Printre cele mai folosite solutii, sunt modelele de plinte flexibile si rigide pentru pardoseli LVT, pardoseli eterogene si omogene din PVC si pardoseli din linoleum. Plinta flexibila, cauciucata, igienica si rezistenta la lovituri, este destinata indeosebi in zonele cu trafic, spatii publice, zone industriale, depozite, hale de productie, scoli, sali de sport, vestiare, etc. De asemenea, profilul de inchidere PVC este recomandat pentru montarea covoarelor din PVC din interiorul spitalelor, clinicilor, cabinetelor medicale si ale altor institutii sanitare, unde este necesara obtinerea unei suprafate usor de curatat si de igienizat. Cordonul de sudura asigura imbinarea dintre 2 role de pardoseala sau tapet. Acest cordon de sudura este ideal pentru pardoselile din covor PVC sau pardoselile sportive, pardoseli din linoleum sau pardoseli termoplastice non-PVC.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.