eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Accesorii pentru sisteme glisante

Prod. Favorit Compara Accesorii sisteme glisante Motorizare Eclis5 Accesorii sisteme glisante Motorizare Eclis5

Motorizare eclis5

12.501,77 Lei / buc Adauga in cos
Prod. Favorit Compara Accesorii sisteme glisante Sistem mecanic pentru inchiderea usilor glisante Eclisse Rallenty Soft Accesorii sisteme glisante Sistem mecanic pentru inchiderea usilor glisante Eclisse Rallenty Soft

Sistem mecanic pentru inchiderea usilor glisante eclisse rallenty soft

525,63 Lei / buc Adauga in cos
Prod. Favorit Compara Accesorii sisteme glisante Sistem Autoinchidere 1 canat cu profil Security Accesorii sisteme glisante Sistem Autoinchidere 1 canat cu profil Security

Sistem autoinchidere 1 canat cu profil security

701,42 Lei / buc Adauga in cos
Prod. Favorit Compara Accesorii sisteme glisante Profil security Accesorii sisteme glisante Profil security

Profil security

52,52 Lei / buc Adauga in cos
Sa fim seriosi, in special femeile sunt mari consumatoare de spatii interioare si oricat de mult spatiu ar avea alocat in casa, parca tot nu le este suficient. Apoi, isi doresc mereu altceva, odata vor un spatiu deschis si luminos, alteori viseaza sa ascunda colturile intime de ochii curiosi ai vizitatorilor, unde isi depoziteaza hainele si accesoriile. Pentru noi, solutia este simpla. Iti poti transforma rapid incaperea in doua zone separate cu ajutorul sistemelor de usi glisante, care permit realizarea unor ambiente generose, personalizate oricarui stil de casa si in functie de personalitatea posesorilor. Mecanismul are la baza doua elemente esentiale: usi glisante si accesorii sisteme de usi glisante. Daca preferi usi de interior din sticla sau din lemn, le poti monta pe sistemul glisant, realizand rapid si usor mecanismul de care ai nevoie pentru delimitarea spatiilor. eMenatwork iti pune la dispozitie usi de interior si accesorii sisteme de usi glisante, produse de Eclisse, un producator care a reusit in peste doua decenii sa perfectioneze si sa diversifice sistemele de usi glisante la un nivel superior din punct de vedere tehnic si estetic. Folosind accesorii sisteme de usi glisante vei beneficia de facilitati de luat in calcul, precum: profilul security asigura glisarea uniforma a usii prevenind deformarea in timp, prin sistemul autoinchidere usa odata deschisa se re-inchide singura automat, cu sistemul mecanic pentru inchiderea usilor glisante Eclisse Rallenty Soft poti inchide usa, usor, fara zgomot. eMenatwork iti ofera si un produs unic pe piata, Motorizare Eclis5, care este un sistem electronic inteligent, care permite deschiderea si inchiderea usii in mod automat, printr-o miscare dinamica la deschidere si delicata la inchidere. La cerere, poate fi echipat cu comutator de control radio, fotocelula sau radar. Acest produs poate fi usor instalat si in cazul sistemelor glisante deja montate usurandu-ti tracerea dintr-o incapere in alta.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.