eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Acoperis termoizolant

Modul in care anvelopam o cladire, tine in mare parte de recomandarile pe care le primim din partea constructorilor, arhitectilor sau producatorilor de solutii termoizolante. Diversitatea existenta pe piata aduce o problema in identificarea celui mai bun produs, astfel incat investitia sa genereze economii pe termen lung. Principalele aspecte de care trebuie sa tinem cont cand alegem o solutie de termoizolatie acoperis sunt stabilitatea si rezistenta structurii, precum si factori ce tin de: capacitatea de izolare termica, de hidroizolare si izolare acustica si rezistenta la foc. Cea mai utilizata termoizolatie acoperis este cu spuma poliuretanica, aceasta fiind folosita pentru obtinerea unei conductibilitati termice cat mai scazute, ceea ce conserva caldura si scade consumul de energie. Polistirenul este unul dintre ele mai bune materiale termice, fonice si hidrofuge izolante, motiv pentru care mentine pe termen lung proprietatile panoului termoizolant si, in acelasi timp, ale constructiei. Densitatea omogena si faptul ca este un produs usor, fac ca acest acoperis termoizolant sa fie simplu de manipulat si montat. Luand in calcul si posibilitatea de a folosi un singur tip de panou, atat pentru acoperis, cat si pentru perete, se simplifica atat proiectul, cat si aprovizionarea cu materiale. Care sunt avantajele unui acoperis termoizolant? In primul rand, creste rapiditatea de constructie, facand-o si mai sigura, ofera robustete si durabilitate, garanteaza o inalta izolare termica si fonica si, nu in ultimul rand, asigura etanseitate la vapori si conductivitate termica scazuta. Daca luam in considerare si latura estetica, atunci avem certitudinea ca folosind acoperis termoizolant vom beneficia de o constructie de calitate superioara, de care se va bucura intreaga familie. In mediul online, vei gasi pe diverse site-uri o multime de produse destinate pentru acoperisuri termoizolante, cu pret ce varianza de la cele mai ieftine, pana la cele ce se diferentiaza prin calitati si caracteristici speciale. Important este sa te sfatuiesti cu specialisti, astfel incat achizitia sa fie cea mai indicata.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.