Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Adeziv acrilic pentru covor PVC si mocheta Forbo Euroflex Standard 425 20 kg

  COD: FBO-425/20
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 14.46 lei
  Transport national: 14.46 lei
  309.60

  Lei / bucata - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / bucata

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la cutie ( 1 cutie = 1 bucata )

  Doar 51,60 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Adeziv acrilic pentru covor PVC si mocheta Forbo Euroflex Standard 425 20 kg

Forbo Euroflex Standard 425 este un adeziv acrilic cu aplicare facila, recomandat pentru montare covor PVC, in dale sau role, cu strat inferior din fibre minerale sau poliester sau a mochetei cu strat inferior sintetic pe suprafete suport absorbante. 

Potrivit pentru aplicare peste suprafeŇ£e suport cu sisteme de incalzire prin pardoseala.


Forbo 425 este un adeziv acrilic de culoare bej, cu vascozitate medie si continut redus de solventi. 

Proprietati:

- timp redus de ventilare a suprafetei: aproximativ 5-15 minute
- timp de instalare a finisajului pe pardoseala: aproximativ 15 minute
- timp de maturare a suprafetei: aproximativ 48 ore
- consum: 320 - 480 g/mp - in functie de suprafata suport si de finisajul ales.


Pregatirea stratului suport:


Stratul suport trebuie sa aiba o buna rezistenta la compresiune, o planeitate corespunzatoare, sa fie uscat in profunzime, lipsit de fisuri, praf si orice alti contaminanti ce ar putea afecta priza. 


Pregatirea stratului acoperitor (finisajul):


Acoperirile de pardoseala trebuie aclimatizate in incapere in pozitie orizontala, inaintea instalarii propriu-zise, pentru a evita problemele de modificari dimensionale ulterioare. Temperatura suprafetei suport, a finisajului si a adezivului nu trebuie sa fie mai mica de 15 grade Celsius.


Mod de aplicare:


Inaintea utilizarii, produsul trebuie amestecat foarte bine. Adezivul se aplica in mod uniform pe suprafata suport folosind o spatula dintata, evitand baltirea materialului. Timpul de ventilare depinde de tipul si starea suprafetei suport, de consumul de adeziv, de temperatura incaperii si umiditatea relativa. Datorita faptului ca Forbo 425 Euroflex Standard are o putere de priza initiala excelenta, este posibila instalarea stratului acoperitor de pardoseala pe suprafete suport absorbante, chiar daca pelicula de adeziv este inca relativ umeda. Dupa timpul necesar ventilarii, se monteaza pardoseala si se preseaza bine imediat, mai ales la imbinari.
Se recomanda executarea montajului de catre personal specializat.


Produsul se vinde la cutie de 20 kg.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice adezivi pvc mocheta parchet Adeziv acrilic pentru covor PVC si mocheta Forbo Euroflex Standard 425 20 kg

Unde se foloseste PVC; mocheta

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Adeziv acrilic pentru covor PVC si mocheta Forbo Euroflex Standard 425 20 kg, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Adeziv acrilic pentru covor PVC si mocheta Forbo Euroflex Standard 425 20 kg

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Adeziv acrilic pentru covor PVC si mocheta Forbo Euroflex Standard 425 20 kg' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Adeziv acrilic pentru covor PVC si mocheta Forbo Euroflex Standard 425 20 kg' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Adeziv acrilic pentru covor PVC si mocheta Forbo Euroflex Standard 425 20 kg'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork