Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

Adeziv bicomponent bej pentru pardoseli din PVC si linoleum Mapei 10kg/cutie Adesilex G20

-10%
Adeziv bicomponent bej pentru pardoseli din PVC si linoleum Mapei 10kg/cutie Adesilex G20

Cod produs: MAP-420311

0 review-uri | scrie un review

Comanda telefonica: 0372 725 725
Stoc limitat
Cost Transport
Cost transport: 29.95 Lei

Pret: 443,21 Lei / buc
492,45 Lei

Produsul poate fi comandat doar la cutie (1 cutie = 1 buc)

Cumpara online in RATE fara dobanda

star bt alpha bank card avantaj brd garanti

Descriere Produs

Adeziv bicomponent bej pentru pardoseli din PVC si linoleum Mapei 10kg/cutie Adesilex G20

Pentru ca suprafata podelei sa fie perfecta este nevoie de cele mai bune materiale de acoperire, dar si de un adeziv special. Acesta din urma va realiza priza perfecta intre acoperitoare si suport, iar tu te vei bucura de confortul mult visat. Stim cu totii cat este de neplacut sa pasim pe o podea care are denivelari sau care se desprinde si aluneca necontrolat.

Adesilex G20 este un adeziv foarte flexibil si puternic pentru utilizari generale, si in particular folosit pentru suporturi neabsorbante sau suporturi sensibile la umiditate. Intre suporturile compatibile amintim sapele din ciment, asfalt, tabla metalica, folii de plastic, fibro-ciment, cauciuc, PVC, panouri sandwich, lemn, pardoseli ceramice vechi.

El poate fi folosit pentru a lipi pardoseli subtiri din cauciuc, pardoseli din PVC si semiflexibile, sau din textile, tesute si cusute pentru exterior, dar si pentru linoleum, panouri din polistiren si poliuretan, fibrociment, lemn, tabla si laminate din material plastic.

Caracteristici tehnice

Adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent, cu vascozitate scazuta, pentru imbracaminti de pardoseli din cauciuc, PVC si linoleum. Cele doua componente sunt un polimer poliuretanic (parte A) si un intaritor special (parte B), prin amestecarea carora rezulta o pasta de culoare uniforma, bej.

Recomandari

Adezivul Adesilex G20 de la Mapei nu se utilizeaza in urmatoarele conditii:

-la temperaturi mai mici de +10°C sau mai mari de +35°C

-pe suprafete umede sau ude, pe suport din asfalt proaspat turnat sau pe suprafete suport bituminoase care pot elibera uleiuri volatile

-pe suporturi supuse unor posibile infiltratii de umiditate prin capilaritate

-pentru lipirea covoarelor subtiri sau pe suprafete curbe sau pe trepte

Modul de aplicare

Suportul trebuie sa fie uscat, curat, fara ceara, uleiuri sau alte substante ori impuritati. De asemenea, trebuie sa fie plane, rezistente la compresiune si tractiune si fara fisuri. Toate componentele montajului – suport, adeziv, placaj – trebuie aclimatizate. Continutul maxim de umiditate trebuie sa fie cel prescris: pentru suprafete suport de ciment max. 2,5-3%; pentru cele pe baza de ipsos sau cele anhidride max. 0,5%.

Cele doua componente ale adezivului epoxi-poliuretanic Adesilex G20 se furnizeaza in recipienti intr-un raport predozat, astfel: componenta A: : 9,4 parti in greutate, componenta B: 0,6 parti in greutate. Predozarea trebuie respectata cu strictete. Amestecarea celor 2 componente se face cu un mixer electric la o temepratura de peste 10°C.

Adezivul se aplica cu ajutorul unei spatule, trafalet sau spaclu.

Pardoselile lipite cu Adesilex G20 sunt pietonabile dupa cca. 12-24 ore. Intarirea completa a adezivului survine in cca. 3 zile la o temperatura ambientala de + 23°C.

Caracteristici Produs
Specificatii si detalii

Caracteristici tehnice adezivi pvc mocheta parchet - Adeziv bicomponent bej pentru pardoseli din PVC si linoleum Mapei 10kg/cutie Adesilex G20
Unde se foloseste:PVC
Producator:MAPEI

Recenzii
Rating Produs

Ratingul produsului

0 din 5 / 0 review-uri

Acorda o nota

Scrie un review

Istoric Navigare Produsele pe care le-ai vizualizat
Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
    Acceseaza produsele in functie de producator