Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Adeziv bicomponent bej pentru pardoseli din PVC si linoleum Mapei 10kg/cutie Adesilex G20

  COD: MAP-420311
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc limitat
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 20.34 lei
  Transport national: 20.34 lei
  380.56

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la cutie ( 1 cutie = 1 buc )

  Doar 63,43 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Adeziv bicomponent bej pentru pardoseli din PVC si linoleum Mapei 10kg/cutie Adesilex G20

Pentru ca suprafata podelei sa fie perfecta este nevoie de cele mai bune materiale de acoperire, dar si de un adeziv special. Acesta din urma va realiza priza perfecta intre acoperitoare si suport, iar tu te vei bucura de confortul mult visat. Stim cu totii cat este de neplacut sa pasim pe o podea care are denivelari sau care se desprinde si aluneca necontrolat.


Adesilex G20 este un adeziv foarte flexibil si puternic pentru utilizari generale, si in particular folosit pentru suporturi neabsorbante sau suporturi sensibile la umiditate. Intre suporturile compatibile amintim sapele din ciment, asfalt, tabla metalica, folii de plastic, fibro-ciment, cauciuc, PVC, panouri sandwich, lemn, pardoseli ceramice vechi.


El poate fi folosit pentru a lipi pardoseli subtiri din cauciuc, pardoseli din PVC si semiflexibile, sau din textile, tesute si cusute pentru exterior, dar si pentru linoleum, panouri din polistiren si poliuretan, fibrociment, lemn, tabla si laminate din material plastic.


Caracteristici tehnice


Adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent, cu vascozitate scazuta, pentru imbracaminti de pardoseli din cauciuc, PVC si linoleum. Cele doua componente sunt un polimer poliuretanic (parte A) si un intaritor special (parte B), prin amestecarea carora rezulta o pasta de culoare uniforma, bej.


Recomandari


Adezivul Adesilex G20 de la Mapei nu se utilizeaza in urmatoarele conditii:


-la temperaturi mai mici de +10°C sau mai mari de +35°C


-pe suprafete umede sau ude, pe suport din asfalt proaspat turnat sau pe suprafete suport bituminoase care pot elibera uleiuri volatile


-pe suporturi supuse unor posibile infiltratii de umiditate prin capilaritate


-pentru lipirea covoarelor subtiri sau pe suprafete curbe sau pe trepte


Modul de aplicare


Suportul trebuie sa fie uscat, curat, fara ceara, uleiuri sau alte substante ori impuritati. De asemenea, trebuie sa fie plane, rezistente la compresiune si tractiune si fara fisuri. Toate componentele montajului – suport, adeziv, placaj – trebuie aclimatizate. Continutul maxim de umiditate trebuie sa fie cel prescris: pentru suprafete suport de ciment max. 2,5-3%; pentru cele pe baza de ipsos sau cele anhidride max. 0,5%.


Cele doua componente ale adezivului epoxi-poliuretanic Adesilex G20 se furnizeaza in recipienti intr-un raport predozat, astfel: componenta A: : 9,4 parti in greutate, componenta B: 0,6 parti in greutate. Predozarea trebuie respectata cu strictete. Amestecarea celor 2 componente se face cu un mixer electric la o temepratura de peste 10°C.


Adezivul se aplica cu ajutorul unei spatule, trafalet sau spaclu.


Pardoselile lipite cu Adesilex G20 sunt pietonabile dupa cca. 12-24 ore. Intarirea completa a adezivului survine in cca. 3 zile la o temperatura ambientala de + 23°C.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice adezivi pvc mocheta parchet Adeziv bicomponent bej pentru pardoseli din PVC si linoleum Mapei 10kg/cutie Adesilex G20

Unde se foloseste PVC

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Adeziv bicomponent bej pentru pardoseli din PVC si linoleum Mapei 10kg/cutie Adesilex G20, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Adeziv bicomponent bej pentru pardoseli din PVC si linoleum Mapei 10kg/cutie Adesilex G20

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Adeziv bicomponent bej pentru pardoseli din PVC si linoleum Mapei 10kg/cutie Adesilex G20' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Adeziv bicomponent bej pentru pardoseli din PVC si linoleum Mapei 10kg/cutie Adesilex G20' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Adeziv bicomponent bej pentru pardoseli din PVC si linoleum Mapei 10kg/cutie Adesilex G20'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork