Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Adeziv pentru gresie faianta si piatra naturala

  Adeziv bicomponent gresie faianta si piatra naturala Mapei 31.25 kg/set Elastorapid alb

  COD: SET-ELASTORAPID A+B
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 14.46 lei
  Transport national: 14.46 lei
  oferta
  -10%
  358.86 lei
  322.97

  Lei / set - TVA inclus

  Nu include costul de transport

  322.97
  Cat ai nevoie?
  / set

  ADAUGA IN COS

  Doar 53,83 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Adeziv bicomponent gresie faianta si piatra naturala Mapei 31.25 kg/set Elastorapid alb

Amenajarea unui spatiu necesita in general timp pentru a face pregatiri, timp pentru a pune in opera lucarea in sine, dar si timp pentru uscare, pana in momentul in care zona respectiva poate fi utilizata din nou. Mapei a dezvoltat insa produse care rezolva aceste probleme si scurteaza in mod considerabil timpul necesar aplicarii si uscarii suprafetelor inainte de a fi redate utilizarii.


Elastorapid este un astfel de produs, fiind un adeziv pe baza de ciment, imbunatatit, cu priza rapida si fara alunecare, utilizat pentru montarea pe pardoseli sau pereti a placilor ceramice de orice fel si de orice dimensiuni, dar si a placilor din roci naturale si a placilor sintetice aglomerate sau artificiale usor sensibile la umiditate.


De asemenea, acest adeziv de la Mapei este ideal pentru lucrari rapide de reparatii pe timp calduros la pardoseli ceramice existente, chiar si in spatii publice, magazine, aeroporturi, pasaje pietonale. Intre utilizarile pentru care se preteaza acest adeziv se numara si piscine, camere frigorifice, fatade, balcoane, terase expuse direct la razele solare, pasaje feroviare, platforme feroviare subterane.


Caracteristici tehnice


Elastorapid de la Mapei este un adeziv special bicomponent: o pulbere alba sau gri pe baza de lianti speciali si nisip cu granulometrie selectionata (componenta A) si un latex de cauciuc sintetic (componenta B).


Mortarul obtinut prin amestecarea celor 2 componente prezinta urmatoarele caracteristici:


- aderenta sporita


-usor de aplicat – vascoziatate redusa


- nu aluneca de pe suprafetele verticale (tixotropie ridicata)


- poate fi aplicat in grosime de pana la 10 mm


Recomandari


Elastorapid nu se va utiliza:


- pe metal, cauciuc, PVC sau linoleum


- pentru lipirea unor materiale care nu sunt stabile dimensional la umiditatate, precum placile din marmura sau a celor sintetice si recompuse


Cum se aplica


Suportul trebuie sa fie bine maturat, rezistent mecanic, uscat, sa nu aiba urme de grasimi, uleiuri, vopsea, ceara etc.


Elastorapid se obtine prin amestecarea celor 2 elemente, care sunt predozate: 25 kg de component A (gri sau alb) cu 6,25 kg de component B (latex de cauciuc sintetic). Se varsa pulberea in componenta B si se amesteca pana la omogenizare cu ajutorul unui mixer la turatie mica. Pentru o aderenta buna la suport se intinde un prim strat subtire pe suport cu partea lisa a spatulei si, imediat, se aplica si grosul adezivului cu spatula dintata.


Descriere tehnica


Adeziv bicomponent pe baza de ciment, de inalta performanta, cu priza si hidratare rapida, timp deschis extins, fara alunecare, flexibil, pentru placi ceramice si placi din roci naturale.


 


Gresie Faianta Gresie bucatarie Gresie de exterior Gresie de interior Gresie baie Faianta bucatarie Faianta baie Gresie living Gresie rustica 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Adeziv bicomponent gresie faianta si piatra naturala Mapei 31.25 kg/set Elastorapid alb

Culoare Alb
Apt pentru utilizare intensa(h) 24h
Apt trafic pietonal usor(h) 3h
Temperatura de aplicare permisa(grd.C) +5 - +30grd.C

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Adeziv bicomponent gresie faianta si piatra naturala Mapei 31.25 kg/set Elastorapid alb, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Adeziv bicomponent gresie faianta si piatra naturala Mapei 31.25 kg/set Elastorapid alb

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Adeziv bicomponent gresie faianta si piatra naturala Mapei 31.25 kg/set Elastorapid alb' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Adeziv bicomponent gresie faianta si piatra naturala Mapei 31.25 kg/set Elastorapid alb' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Adeziv bicomponent gresie faianta si piatra naturala Mapei 31.25 kg/set Elastorapid alb'