Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Adeziv bicomponent verde pentru pardoseli sportive si gazon sintetic Mapei 10kg/cutie Adesilex G19

Acoperirea podelelor sau a peretilor cu diverse tipuri de imbracaminti de pardoseli din cauciuc, PVC sau linoleum reprezinta o alternativa comoda si foarte placuta la suprafetele reci, din beton sau gresie si faianta. Mai mult decat atat, aceste materiale se dovedesc extrem de utile si nu pot fi inlocuite cu alte tipuri de acoperitoare, caci fiecare are rolul si caracteristicile proprii.


Mapei vine in intampinarea celor ce aleg linoleumul sau pardoselile sportive si ofera un produs nou, Adesilex G19. Acest adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent are o foarte larga aplicabilitate, putand fi utilizat atat la interior cat si la exterior aplicat in mod special pe suporturi neabsorbante sau sensibile la umiditate, precum sape din ciment, asfalt si substraturi elastice neabsorbante sau sensibile la actiunea apei (tabla metalica, folii de plastic, fibro-ciment, cauciuc, PVC, lemn, pardoseli ceramice vechi).


Adesilex G19 poate fi folosit pentru a lipi:


  • gazon sintetic si covoare sportive din cauciuc

  • covoare din cauciuc in placi sau suluri

  • covoare din PVC, vinilice semiflexibile, textile, tesute si cusute

  • panourilor sandwich pentru pereti mobili prefabricati din polistiren, poliuretan expandat, fibro-ciment, lemn, aglomerate de lemn, tabla metalica

Caracteristici tehnice


Adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent, Adesilex G19 este compus dintr-un polimer epoxi-poliuretanic (parte A) si un intaritor special (parte B). Aceste doua componente se amesteca, rezultand o pasta care, dupa intarire, se transforma intr-un film elastic, rezistent la umiditate, apa, caldura si agenti atmosferici, cu mare aderenta pe aproape toate materialele utilizate in mod curent in constructii.


Recomandari


Adezivul Adesilex G19 de la Mapei nu se utilizeaza in urmatoarele conditii:


-pe beton umed, pe suport din asfalt proaspat turnat sau pe suprafete suport bituminoase care pot elibera uleiuri volatile


-pe suporturi supuse unor posibile infiltratii de umiditate prin capilaritate


-la temperaturi mai mici de +10°C sau mai mari de +30°C


-pentru lipirea covoarelor subtiri sau pe suprafete curbe sau pe trepte


Modul de aplicare


Suportul trebuie sa fie uscat, curat, fara ceara, uleiuri sau alte substante ori impuritati. De asemenea, trebuie sa fie plane, rezistente la compresiune si tractiune si fara fisuri. Toate componentele montajului – suport, adeziv, placaj – trebuie aclimatizate.


Cele doua componente ale adezivului epoxi-poliuretanic Adesilex G19 se furnizeaza in recipienti intr-un raport predozat, astfel: componenta A: 9,4 parti in greutate, componenta B: 0,6 parti in greutate. Predozarea trebuie respectata cu strictete. Amestecarea celor 2 componente se face cu un mixer electric la o temepratura de peste 10°C.


Adezivul se aplica cu ajutorul unei spatule cu dinti. Alegerea see face in functie de profilul spatelui finisajului:


-pentru profil neted, se folosesc spatulele MAPEI nr. 1 sau nr. 2


-pentru spate profilat se folosesc spatulele MAPEI nr. 3 sau nr. 4

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice adezivi pvc mocheta parchet Adeziv bicomponent verde pentru pardoseli sportive si gazon sintetic Mapei 10kg/cutie Adesilex G19

Unde se foloseste PVC

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Adeziv bicomponent verde pentru pardoseli sportive si gazon sintetic Mapei 10kg/cutie Adesilex G19, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Adeziv bicomponent verde pentru pardoseli sportive si gazon sintetic Mapei 10kg/cutie Adesilex G19

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Adeziv bicomponent verde pentru pardoseli sportive si gazon sintetic Mapei 10kg/cutie Adesilex G19' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Adeziv bicomponent verde pentru pardoseli sportive si gazon sintetic Mapei 10kg/cutie Adesilex G19' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Adeziv bicomponent verde pentru pardoseli sportive si gazon sintetic Mapei 10kg/cutie Adesilex G19'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork