Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Adeziv conductibil pentru linoleum Forbo 641 Eurostar Special EL 12 KG/BUC

  COD: FBO-641
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc limitat
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 14.46 lei
  Transport national: 14.46 lei
  429.87

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la ( 1 = 1 buc )

  Doar 71,65 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Adeziv conductibil pentru linoleum Forbo 641 Eurostar Special EL 12 KG/BUC

Forbo 641 Eurostar Special EL este un adeziv pe baza de dispersie acrilata, fara solventi, utilizat pentru acoperirile de pardoseala conductive din cauciuc, PVC si mocheta.


Proprietati: • capacitate ridicata de priza initiala

 • usor de aplicat

 • rezistenta electrica < 3 x 10(5) Ω

 • potrivit pentru utilizarea scaunelor de birou (cu role)

 • culoare: gri

 • agent de curatare: apa


Potrivit pentru utilizarea peste sistemele de încălzire prin pardoseală.


Pregatirea stratului suport:


Stratul suport trebuie sa aiba o buna rezistenta la compresiune si rupere, o planeitate corespunzatoare conform standardului german DIN 18202, sa fie uscat in profunzime, lipsit de fisuri, praf si orice alti contaminanti ce ar putea afecta priza.


Asfaltul turnat si alte suprafete suport neabsorbante ca si suprafetele suport sensibile la umezeala, precum sapele pe baza de sulfat de calciu, piatra naturala neslefuita si sapele de magneziu necesita un strat de nivelare in grosime minima de 2 mm (3 mm sub pardoselile din cauciuc).


Instructiuni de utilizare:


Produsul se amesteca foarte bine inaintea utilizarii. Pentru acopririle de pardoseala cu stratul inferior neted se recomada utilizarea spatului S1. Mochetele trebuie montate intotdeauna folosind spatula ZL TL.


Acoperirile de pardoseala din cauciuc trebuie montate in adezivul ud. Asigurati-va ca adezivul ramane receptiv si isi pastreaza capacitatea optima de transfer, in caz contrar, timpul de ventilare trebuie sa fie usor extins. Presati bine pardoseala, repetand apoi operatiunea dupa 20-30 minute.


Recomandari:  • acoperirile de pardoseala trebuie aclimatizate in incapere, in pozitie orizontala, inaintea instalarii propriu-zise. In caz contrar, nu se poate garanta un montaj adecvat

 • mochetele se pot contracta in caz de umezeala. Pentru a garanta un montaj adecvat, temperatura incaperii, a pardoselii si a adezivului nu trebuie sa fie mai mica de + 15 grade Celsius, iar umiditatea relativa a aerului sa nu depaseasca 75%, recomandabil fiind maximum 65%

 • masurarea conductivitatii electrice trebuie realizata imediat ce stratul de acoperire al pardoselii este complet uscat

 • reziduurile de adeziv trebuie indepartate folosind o carpa umeda


Produsul se vinde la bucata.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice adezivi pvc mocheta parchet Adeziv conductibil pentru linoleum Forbo 641 Eurostar Special EL 12 KG/BUC

Unde se foloseste mocheta; PVC

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Adeziv conductibil pentru linoleum Forbo 641 Eurostar Special EL 12 KG/BUC, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Adeziv conductibil pentru linoleum Forbo 641 Eurostar Special EL 12 KG/BUC

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Adeziv conductibil pentru linoleum Forbo 641 Eurostar Special EL 12 KG/BUC' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Adeziv conductibil pentru linoleum Forbo 641 Eurostar Special EL 12 KG/BUC' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Adeziv conductibil pentru linoleum Forbo 641 Eurostar Special EL 12 KG/BUC'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork