Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Adeziv pentru gresie faianta si piatra naturala

  Adeziv cu uscare rapida gresie faianta si piatra naturala Mapei 28 kg/set Granirapid Alb A+B

  COD: SET GRANIRAPID ALB A+B
  Garantie: 2 ani
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc limitat
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 35.46 lei
  Transport national: 35.46 lei
  oferta
  -10%
  260.35 lei
  234.32

  Lei / set - TVA inclus

  Nu include costul de transport

  234.32
  Cat ai nevoie?
  / set

  ADAUGA IN COS

  Doar 39,05 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Adeziv cu uscare rapida gresie faianta si piatra naturala Mapei 28 kg/set Granirapid Alb A+B

Esti in criza de timp cu finalizarea lucrarilor pentru pardoseala? Datorita adezivului Granirapid poti finaliza cu succes lucrarile, fara a fi nevoie de a astepta mult timp pana se usuca adezivul.


Granirapid este un adeziv cu uscare rapida, recomandat atat pentru interior, cat si pentru exterior, pentru lipirea placilor ceramice, precum: gresie, faiantacaramida aparenta, marmura, granit, mozaic, pe pardoseala, dar si pereti.


Adezivul de la Mapei, Granirapid este un adeziv recomandat pentru placarea suprafetelor ceramice care au trafic intens si greu. Fiind un adeziv cu uscare rapida, poti trece la chituirea rosturilor pentru placile ceramice dupa 3 ore, iar lucrarea poate fi data in folosinta dupa 24 de ore.


Caracteristici: • Granirapid este un adeziv alcatuit din doua componente: componenta A - pulbere pe baza de lianti speciali si nisip de cuart si componenta B - latex de cauciuc sintetic.

 • Granirapid are ca particularitate un timp scurt de realizare a prizei si o hidratare rapida, ceea ce duce la o lipire rapida a finisajelor pe pardoseli sau pereti

 • Adezivul atinge performantele maxime in numai 24 de ore de la aplicare

 • In cazul utilizarii pentru pardoseli, acestea devin pietonabile dupa numai 3 ore.

 • Este rezistent la socuri mecanice si vibratii, la socuri termice, la imbatranire si la diferiti agenti chimici diluati.


Cum se aplica:


Suportul pe care se va aplica adezivul Granirapid trebuie sa fie plan, fara urme de grasimi, uleiuri, vopsea, etc. Granirapid se prepara amestecand partea solida (componenta A) cu partea lichida (componenta B). Pentru preparare se foloseste un mixer electric amestecand componentele pana la obtinerea unei paste omogene, varsand intotdeauna pulberea (componenta A) in latex (componenta B).


Nu se recomanda:


 - Aplicarea Granirapid pe suprafete (pardoseli sau pereti) supuse la miscari sau vibratii puternice (placi aglomerate din lemn, fibrociment etc)


 - Utilizarea Granirapid pe suprafete metalice


 - Pentru lipirea unor tipuri de marmura sau placi recompuse, care se deformeaza puternic in contact cu umiditatea.


Descriere tehnica:


Adeziv bicomponent, pe baza de ciment, cu priza rapida, deformabil, pentru orice fel de placi ceramice absorbante sau neabsorbante (gresie, faianta, gresie portelanata), placi din piatra naturala sau recompuse (marmura, granit etc.). Grosime de aplicare pana la 10 mm. Utilizat in cadrul constructiilor, la lucrari de amenajare sau renovare la interior si exterior.


 


Gresie Faianta Gresie bucatarie Gresie de exterior Gresie de interior Gresie baie Faianta bucatarie Faianta baie Gresie living Gresie rustica 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Adeziv cu uscare rapida gresie faianta si piatra naturala Mapei 28 kg/set Granirapid Alb A+B

Culoare Alb
Grosime aplicare pana la 10 mm
Ambalaj sac 22.5 kg+bidon 5.5 kg

Dimensiuni produs Adeziv cu uscare rapida gresie faianta si piatra naturala Mapei 28 kg/set Granirapid Alb A+B

Greutate neta(Kg) 28Kg

Dimensiuni ambalaj Adeziv cu uscare rapida gresie faianta si piatra naturala Mapei 28 kg/set Granirapid Alb A+B

Greutate bruta(Kg) 28Kg

Caracteristici

Certificat S1 - Mapei

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Adeziv cu uscare rapida gresie faianta si piatra naturala Mapei 28 kg/set Granirapid Alb A+B, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Adeziv cu uscare rapida gresie faianta si piatra naturala Mapei 28 kg/set Granirapid Alb A+B

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Adeziv cu uscare rapida gresie faianta si piatra naturala Mapei 28 kg/set Granirapid Alb A+B' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Adeziv cu uscare rapida gresie faianta si piatra naturala Mapei 28 kg/set Granirapid Alb A+B' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Adeziv cu uscare rapida gresie faianta si piatra naturala Mapei 28 kg/set Granirapid Alb A+B'