Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Adeziv cu uscare rapida pt gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Adesilex P9 Express Gri

  COD: MAP-P9EXP
  Garantie: 2 ani
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 32.94 lei
  Transport national: 32.94 lei
  85.76

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la sac ( 1 sac = 1 buc )

  Doar 14,29 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Adeziv cu uscare rapida pt gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Adesilex P9 Express Gri

Adezivul  Adesilex P9 Express asigura fixarea rapida pentru montarea placilor ceramice absorbante sau neabsorbante, a placilor din roci naturale si a mozaicului de orice tip pe pereti, pardoseli si plafoane, la interior sau exterior. Un alt mod de utilizare al Adesilex P9 Express este ca adeziv de lipire in puncte de aderenta a materialelor izolante, cum ar fi panouri de polistiren expandat, vata minerala de fibra de sticla sau panuri de fonoabsorbante.


Adesilex P9 Express face posibila montarea placilor ceramice si a mozaicurilor pe diferite straturi suport: pereti traditionali sau tencuieli pe baza de ciment, zidarie din boltari de BCA, la interior, suport de gips daca este tratat cu amorsa, pardoseli incalzite dar nu pentru placi ceramice mai mari de 30x30 cm, sape pe baza de ciment suficient de maturate si uscate, pardoseli existente din ceramic, prin suprapozare, dar nu pentru placi mai mari de 30x30 cm


Caracteristici: • Adesilex P9 Express este o pulbere gri compusa din ciment, nisip cu granulometrie selectionata, cu un continut ridicat de rasini sintetice si aditivi speciali.

 • Se lucreaza foarte usor, si are aderenta perfecta pe toate materialele utilizate in mod normal in constructii.

 • Adecvat pentru lipire, pe toate suporturile traditionale si pentru suprapozari pe pardoseli existente


Cum se aplica:


Prepararea amestecului adeziv Adesilex P9 Express se prepara cu 5,75 - 6,25 litri de apa curata pentru fiecare sac de 25 kg adeziv si se amesteca pana se obtine o pasta omogena fara cocoloase, se lasa 5 minute de repaos si se amesteca din nou, pasta fiind gata de aplicare. Amestecul poate fi lucrat timp de 2 ore.


Adesilex P9 Express se aplica cu spatula dintata pe substrat. Pentru a alege spatula potrivita, se va urmari ca spatele placi de finisaj sa fie acoperit de pasta adeziva in proportie de cel putin 65 - 70% cand instalarea se executa la pereti sau trafic usor la interior si de 100% pentru trafic greu sau la exterior. Pentru a asigura o aderenta buna se intinde un prim strat subtire de Adesilex P9 Express pe suport cu spatula lisa si imediat se aplica grosul adezivului cu spatula dintata aleasa in raport cu formatul placilor.


Nu se recomanda:


   - pe structuri de beton prefabricat sau turnat


   - pe pereti sau pardoseli supuse la miscari sau vibratii puternice


   - pe suprafete metalice


   - pentru montarea placilor ceramice sau placilor din roci naturale care necesita o grosime a adezivului mai mare de 10 mm.


Descriere tehnica:


Adeziv imbunatatit pe baza de ciment, cu priza rapida, pentru montarea placilor de gresie portelanata sau din piatra naturala.


 


Gresie Faianta Gresie bucatarie Gresie de exterior Gresie de interior Gresie baie Faianta bucatarie Faianta baie Gresie living Gresie rustica 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Adeziv cu uscare rapida pt gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Adesilex P9 Express Gri

Culoare GRI
Apt trafic pietonal usor(h) 8h
Temperatura de aplicare permisa(grd.C) +5 pana la +40grd.C
Timpul de punere in opera a produsului 2h

Dimensiuni produs Adeziv cu uscare rapida pt gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Adesilex P9 Express Gri

Greutate neta(Kg) 25Kg

Dimensiuni ambalaj Adeziv cu uscare rapida pt gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Adesilex P9 Express Gri

Greutate bruta(Kg) 25Kg

Caracteristici

Certificat C2FT - Mapei Green Innovation Certificat C2TE - Mapei Certificat EC1

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Adeziv cu uscare rapida pt gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Adesilex P9 Express Gri, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Adeziv cu uscare rapida pt gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Adesilex P9 Express Gri

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Adeziv cu uscare rapida pt gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Adesilex P9 Express Gri' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Adeziv cu uscare rapida pt gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Adesilex P9 Express Gri' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Adeziv cu uscare rapida pt gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Adesilex P9 Express Gri'