Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Adeziv epoxidic bicomponent placi ceramice si piatra naturala Mapei 10kg/set Kerapoxy Adhesive gri

Adezivul Kerapoxy Adhesive este solutia ideala pentru a rezolva lucrari cu un grad ridicat de dificultate sau acolo unde este necesara o fixare aparte.


Fiind un adeziv pe baza de rasini reactive imbunatatit, acesta poate fi utilizat pentru a monta la interior si exterior placi ceramice, gresie portelanata si placi din roci naturale, pe orice tip de suporturi.


Acest produs este format din 2 componente, prin combinarea carora se obtine un amestec tixotropic foarte puternic, ideal pentru placari orizontale sau verticale, precum montarea rigida a soclurilor si a placilor ceramice, a treptelor si pervazelor din marmura si a placilor ceramice in piscine din fibra de sticla.


Caracteristici tehnice:
Kerapoxy Adhesive este un mortar bicomponent de mare rezistenta, pe baza de rasini epoxidice, nisip cuartos si aditivi. Din punct de vedere tehnic, el prezinta urmatoarele caracteristici:
- o excelenta durabilitate si rezistenta la imbatranire
- o aderenta perfecta pe toate tipurile de suporturi
- mortarul se intareste si devine extrem de puternic prin reactie chimica fara contractii
- timp de lucru: 45 de minute


Cum se aplica Kerapoxy Adhesive:
Cele doua componente ale adezivului sunt livrate in galeti predozate, astfel:
- partea A: culoare gri, 80 parti in greutate
- partea B: bej, 20 parti in greutate


Este esentiala pastrarea proportiilor stabilite de catre producator, altfel amestecul obtinut nu va mai avea aceleasi caracteristici. Intr-un recipient se pune componenta A, peste care se varsa si cea de-a doua componenta si se mixeaza cu ajutorul unui mixer cu turatie scazuta pana se obtine o pasta fina.


Aplicarea se face cu ajutorul unei spatule dintate, dupa care placa se preseaza bine pe suport.


Recomandari:
- nu se adauga apa sau solventi pentru a creste lucrabilitatea adezivului
- trebuie evitata aproximarea cantitatilor la amestecarea celor doua componente
- la montarea pe suporturi metalice, trebuie indepartata rugina prin sablare


 


Gresie Faianta Gresie bucatarie Gresie de exterior Gresie de interior Gresie baie Faianta bucatarie Faianta baie Gresie living Gresie rustica 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Adeziv epoxidic bicomponent placi ceramice si piatra naturala Mapei 10kg/set Kerapoxy Adhesive gri

Culoare GRI
Grosime aplicare 1 cm
Ambalaj Kit-uri de 10 kg: component A - galeti 8 kg, component B - cutii 2 kg.
Apt trafic pietonal usor(h) 10-12h
Timp corectie(min) 130min
Temperatura de aplicare permisa(grd.C) +10 - +30grd.C
Timpul de punere in opera a produsului 60 min
Consum specific(kg\mp) 1,5kg\mp

Dimensiuni ambalaj Adeziv epoxidic bicomponent placi ceramice si piatra naturala Mapei 10kg/set Kerapoxy Adhesive gri

Greutate bruta(Kg) 10Kg

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Adeziv epoxidic bicomponent placi ceramice si piatra naturala Mapei 10kg/set Kerapoxy Adhesive gri, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Adeziv epoxidic bicomponent placi ceramice si piatra naturala Mapei 10kg/set Kerapoxy Adhesive gri

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Adeziv epoxidic bicomponent placi ceramice si piatra naturala Mapei 10kg/set Kerapoxy Adhesive gri' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Adeziv epoxidic bicomponent placi ceramice si piatra naturala Mapei 10kg/set Kerapoxy Adhesive gri' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Adeziv epoxidic bicomponent placi ceramice si piatra naturala Mapei 10kg/set Kerapoxy Adhesive gri'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork