Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Adeziv gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Kerabond TR Alb

  COD: MAP-000022
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 32.94 lei
  Transport national: 32.94 lei
  55.34

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la sac ( 1 sac = 1 buc )

  Doar 9,22 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Adeziv gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Kerabond TR Alb

Montajul placilor ceramice poate deveni mai usor folosind adezivul potrivit. Adezivul universal Kerabond TR asigura fixarea optima pentru placile ceramice absorbante, gresie glazurata, placi din argila tratata termic sau mozaicuri din orice fel de placi ceramice, pe pardoseli, pereti sau plafoane.


Kerabond TR este un adeziv pe baza de ciment, fara alunecare verticala, ce poate fi folosit atat la interior, cat si la exterior. Este la fel de eficient si in cazul placilor de gresie portelanata, cu dimensiunea maxima a placii de 40x40 cm pe suport absorbant, dar se recomanda in acest caz folosirea numai la interior.


Un alt mod de utilizare al Kerabond TR este ca adeziv de lipire in puncte de aderenta a materialelor izolante, cum ar fi placi de polistiren expandat sau extrudat, vata mineral bazaltica sau de sticla sau panuri de fibrociment.


Caracteristici:
- Temperatura de aplicare permisa este de la +5 la +40 0C
- Kerabond TR este un adeziv universal pe baza de ciment, fara alunecare verticala, pentru montajul placilor ceramice la exterior si montajul placilor de gresie portelanata la interior
- Adezivul Kerabond TR se poate utiliza pe diferite tipuri de strat suport: pereti cu tencuiala traditionala din mortar de ciment, sape aderente sau flotante si armate, dar suficient de maturate si uscate, pereti din gips carton, dar bine fixati mecanic si tratati in prealabil cu amorsa acrilica.


Cum se aplica:
Kerabond TR este o pulbere, compusa din ciment, nisip cu granulometrie selectionata, cu continut ridicat de rasini sintetice si aditivi speciali care, amestecat cu apa, se transforma intr-un mortar cu o buna lucrabilitate, usor de aplicat cu spatula, cu o foarte buna aderenta initiala la suport si finisaje, iar dupa intarire are rezistente mari la smulgere. Nu are alunecare verticala, adezivul aplicat si placile ceramice montate pe perete nu aluneca.


Nu se recomanda:
- utilizarea Kerabond TR pe strat suport de lemn, suprafete metalice, cauciuc, PVC sau linoleum
- pentru montarea placilor ceramice, daca este necesar ca patul de adeziv sa fie mai gros de 5mm
- daca suprafata placata va fi supusa rapid la trafic pietonal (mai putin de 14 zile)


Descriere tehnica:
Adeziv standard pe baza de ciment, fara alunecare pe verticala (tixotropic), pentru montajul placilor de gresie portelanata la interior. In amestec cu Isolastic in loc de apa, caracteristicile de performanta se imbunatatesc, rezultand un adeziv de clasa C2ES2 (adeziv pe baza de ciment imbunatatit, cu timp extins, foarte flexibil).

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Adeziv gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Kerabond TR Alb

Culoare Alb
Ambalaj 25 kg/sac
Apt trafic pietonal usor(h) 24h
Temperatura de aplicare permisa(grd.C) +5 pana la +40grd.C
Unde se aplica Interior; Suprafete orizontale si verticale

Dimensiuni ambalaj Adeziv gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Kerabond TR Alb

Greutate bruta(Kg) 25Kg

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Adeziv gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Kerabond TR Alb, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Stiai ca eMenatwork a contribuit la redeschiderea magazinului Casa Rusu Vitantis?

In munca noastra, provocarile si satisfactiile profesionale vin din multe directii, oferindu-ne pilejul sa...

Citeste mai mult
Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Adeziv gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Kerabond TR Alb

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Adeziv gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Kerabond TR Alb' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Adeziv gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Kerabond TR Alb' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Adeziv gresie si faianta Mapei 25 kg/sac Kerabond TR Alb'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork