Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Adeziv parchet bicomponent Lignobond

Adezivul poliuretanic bicomponent Lignobond se foloseste la lipirea finisajelor din lemn de orice fel inclusiv a esentelor sensibile la apa continuta de adezivii pe baza de apa.

Lignobond se utilizeaza pentru lipirea lamelelor de mici sau mari dimensiuni de parchet stratificat sau masiv.
Stratul suport poate fi: sape pe baza de ciment, pardoseli incalzite, asfalt, metal, pardoseli existente din lemn, placi de PAL, OSB, pardoseli ceramice, din marmura sau mozaic.

Lignobond este un adeziv fara solventi, total lipsit de apa, compus din doua componente: un polimer poliuretanic, partea A si un intaritor special, partea B. Cele doua componente se amesteca bine si se obtine o pasta de culoare uniforma, usor de aplicat cu o spatula dintata.Se recomanda executarea montajului de catre personal specializat.


Stratul suport poate fi format din: sape clasice pe baza de ciment, sape speciale, pe pardoseli existente din lemn, pardoseli ceramice, pardoseli de marmura, mozaic de marmura, etc.

Produsul se vinde la galeata de 10 kg.

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Adeziv parchet bicomponent Lignobond, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult
Cum sa pastrezi masurile de siguranta in cabinetul medical

In timpul unei pandemii cabinetele medicale trebuie sa functioneze si este nevoie de reguli speciale si de...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Adeziv parchet bicomponent Lignobond

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Adeziv parchet bicomponent Lignobond' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Adeziv parchet bicomponent Lignobond' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Adeziv parchet bicomponent Lignobond'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork