Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Adeziv parchet Mapei 15kg / galeata Ultrabond Eco P990 1K ( ex P991 1K)

Mapei Ultrabond Eco P990 1K ( ex P991 1K) este un adeziv poliuretanic monocomponent fara solventi, gata de utilizare, elastic, cu o foarte mica emisie de substante organice volatile, pentru toate tipurile de parchet.

Ultrabond Eco P990 1K ( ex P991 1K)se utilizeaza pentru realizarea pardoselilor din lemn, la lipirea de parchet masiv clasic, parchet stratificat, parchet prefinisat.

Stratul suport poate fi format din: sape clasice pe baza de ciment, sape speciale, sape pe baza de sulfat de calciu (anhidrice), pardoseli existente din lemn, pardoseli ceramice, pardoseli de marmura, mozaic de marmura, etc.

Adezivul se aplica si la pardoseli cu sistem de incalzire incorporat.

CARACTERISTICI TEHNICE
Ultrabond Eco P990 1K ( ex P991 1K) este un adeziv pe baza de rasina poliuretanica ce se intareste in prezenta umiditatii si are urmatoarele caracteristici:
• este monocomponent, gata de utilizare, nu necesita adaugarea de intaritor si malaxarea ulterioara;
• poate fi utilizat de parchetarii care sunt alergici la adezivii epoxi-poliuretanici;
• este certificat si marcat de GEV (Asociatia pentru controlul de emisii al produselor pentru pardoseli, adezivi si materiale de constructii) ca adeziv cu emisii extrem de scazute de compusi organici volatili
• nu contine solventi sau substante care sa emane mirosuri neplacute;
• adezivul ramas dupa utilizare, daca este depozitat corespunzator se poate folosi la alte lucrari;
• se aplica usor in anotimpul cald dar si la temperaturi mai scazute si are un timp mare de corectie permitand o rearanjare usoara a lamelelor de parchet chiar daca au fost puse in contact cu adezivul;
• are un consum mai mic cu 20-30% fata de adezivii bicomponenti epoxi-poliuretanici datorita vascozitaiii mai reduse si faptului ca se intinde mai usor;
• are un coeficient foarte mic de expandare si nu afecteaza planeitatea parchetului montat;
• Ultrabond Eco P990 1K ( ex P991 1K) formeaza un strat elastic care reduce zgomotul produs de pasi, reducand astfel nivelul de zgomot.

RECOMANDARI
• Pe durata montajului de parchet, spatiul de lucru se va aerisi bine;

Se recomanda executarea montajului de catre personal specializat.Produsul se vinde la galeata de 15 kg.

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Adeziv parchet Mapei 15kg / galeata Ultrabond Eco P990 1K ( ex P991 1K), in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult
Cum sa pastrezi masurile de siguranta in cabinetul medical

In timpul unei pandemii cabinetele medicale trebuie sa functioneze si este nevoie de reguli speciale si de...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Adeziv parchet Mapei 15kg / galeata Ultrabond Eco P990 1K ( ex P991 1K)

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Adeziv parchet Mapei 15kg / galeata Ultrabond Eco P990 1K ( ex P991 1K)' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Adeziv parchet Mapei 15kg / galeata Ultrabond Eco P990 1K ( ex P991 1K)' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Adeziv parchet Mapei 15kg / galeata Ultrabond Eco P990 1K ( ex P991 1K)'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork