Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Adeziv pentru gresie, faianta si piatra naturala

  • Pagini:
  • 1
17 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
Adeziv pentru gresie, faianta si piatra naturala
produsele 1-17 din 17

Sunt lucrari de renovat prin casa pentru care nu trebuie sa fii un specialist ca sa te ocupi singur de ele. Cu putina informare in prealabil, poti afla toate secretele meseriasilor.

Lucrarile care implica gresie si faianta fac parte din categoria renovarilor uzuale, dar spectaculoase, in orice interior. Identificarea modelelor de ceramica este partea frumoasa, dar ce te faci cand intervine partea de aplicare? Poti sa te ocupi singur de renovarea casei, fara sa mai angajezi niste meseriasi, daca esti atent la cateva detalii la produsele folosite si la montaj. Materialele necesare se gasesc in varainte multiple, dar specifice. In functie de intrebuintare si de tipul de placaj, ai la dispozitie o paleta de adeziv gresie, adeziv faianta sau adeziv piatra. Acesti adezivi, in functie de caracteristicile avute, se folosesc la lipirea diferitelor materiale de constructii, cum ar fi: beton, caramida, lemn, metal, piatra naturala sau artificiala, placi ceramice, mozaic, marmura sau granit.

De ce e important adezivul la montarea unei pardoseli ceramice? Pentru ca fixeaza placile, ceea ce asigura rezistenta in timp a lucrarii.  

Care este diferenta intre adeviz gresie, adeziv faianta si adeziv piatra? Acesta se alege in functie de tipul placilor, de stratul suport pe care se monteaza placile, de dimensiunea placilor si de zona in care de monteaza.

In functie de natura aditivilor, exista adezivi de interior, de exterior si rezistenti la umezeala, dar si de interior si exterior pentru placari flexibile. Un adeziv gresie de interior are o cantitate mai mica de aditivi, pe cand un adeziv piatra de exterior are o cantitate mai mare de aditivi care ajuta la fixarea in medii umede sau pe sape care nu au finalizat complet procesul de uscare. Si raportat la pret adeziv, cel de exterior este putin mai mare fata de cel de interior.

Te invitam pe site sa te informezi corect despre adezivi pentru gresie si faianta, descoperind totodata cel mai bun pret la aditiv.