Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Adeziv pentru pardoseli din cauciuc, poliolefina si linoleum Mapei 15 kg/buc Ultrabond Eco S1000 1k

  COD: MAP-0740415
  Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Adeziv pentru pardoseli din cauciuc, poliolefina si linoleum Mapei 15 kg/buc Ultrabond Eco S1000 1k

Ultrabond Eco S1000 1k este un adeziv monocomponent de inalta performanta, pe baza de polimeri silanici, specific pentru pardoseli din cauciuc. Recomandat, de asemenea, pentru imbracaminti de pardoseala pe baza de poliolefina si din linoleum.


Doar pentru aplicatii la interior.


Recomandat pentru pardoseli interioare, pe suporturi absorbante si neabsorbante pregatite corespunzator, sisteme de incalzire in pardoseala.


Poate fi utilizat la instalarea de pardoseli supuse la solicitari datorate scaunelor cu rotile.


Caracteristici tehnice:


Este un adeziv monocomponent, fibroranforsat, pe baza de polimeri silanici, fara solventi, cu aspect de pasta alba gata preparata.


Adaugarea de fibre reduce la minim contractiile reziduale ale pardoselilor elastice; in acelasi timp, adezivul are rezistente mai mari la jupuire si forfecare, ca si o mai buna stabilitate dimensionala.


Odata intarit, prin reactia chimica cu umiditatea din atmosfera, Ultrabond Eco S1000 1K formeaza o pelicula dura rezistenta la umiditate, apa si caldura si duce la o aderenta foarte buna pe toate materialele utilizate in mod obisnuit in constructii.


Proprietatile produsului: • gata preparat, nu necesita mixare

 • vascozitate redusa

 • foarte usor de aplicat

 • umezire excelenta pe dosul imbracamintilor de pardoseli

 • priza rapida, chiar la temperaturi scazute

 • rezistente ridicate la forfecare si jupuire

 • stabilitate dimensionala foarte buna

 • usor de curatat de pe maini si de pe suprafata pardoselilor

 • nu dauneaza sanatatii montatorului sau a utilizatorului final


Recomandari: • a se monta la temperaturi recomandate, normal intre intre +15°C si +35°C

 • a nu se monta pe suporturi neprotejate de infiltratii de umiditate prin capilaritate

 • inainte de inceperea montajului, asigurati-va ca imbracamintea de pardoseala sau perete este aclimatizata la temperatura si U.R. recomandate


Pregatirea suportului:


Suporturile trebuie sa fie nivelate, uscate, solide mecanic, compacte, fara praf, portiuni desprinse, fisuri, vopseluri, ceara, uleiuri, rugina, urme de ipsos sau alte produse ce ar putea influenta aderenta.


In mod normal, continutul de umiditate trebuie sa fie: max. 2%-2,5% pentru suporturi pe baza de ciment si max. 0,5% pentru suporturi anhidride sau pe baza de ipsos.


Este esential sa va asigurati ca nu este prezenta umiditatea. Sapele nesolidarizate aplicate pe beton usor sau pe izolatii sau sapele aplicate direct pe sol trebuie separate cu o bariera de vapori pentru a preveni infiltratiile de umiditate.


Aplicarea adezivului:


Ultrabond Eco S1000 1K este gata preparat si nu necesita amestecare. Aplicati adezivul uniform pe suport cu o spatula dintata potrivita. Daca trebuie utilizat adeziv ramas din utilizari precedente, deschideti galeata, indepartati pelicula formata la suprafata (destinata protejarii adezivului ramas), si procedati ca si mai sus.


Produsul se vinde la bucata.


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Adeziv pentru pardoseli din cauciuc, poliolefina si linoleum Mapei 15 kg/buc Ultrabond Eco S1000 1k, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea mansardei: sfaturi practice si idei usor de aplicat

Amenajarea inspirata a unei mansarde poate fi o adevarata provocare, pentru ca acest spatiu trebuie...

Citeste mai mult
Afla cum poti realiza o sapa autonivelanta cu uscare super-rapida

Sapa autonivelanta cu uscare super-rapida este detaliul care face diferenta si armonizeaza orice incapere....

Citeste mai mult

Scrie un review despre Adeziv pentru pardoseli din cauciuc, poliolefina si linoleum Mapei 15 kg/buc Ultrabond Eco S1000 1k

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Adeziv pentru pardoseli din cauciuc, poliolefina si linoleum Mapei 15 kg/buc Ultrabond Eco S1000 1k' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Adeziv pentru pardoseli din cauciuc, poliolefina si linoleum Mapei 15 kg/buc Ultrabond Eco S1000 1k' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Adeziv pentru pardoseli din cauciuc, poliolefina si linoleum Mapei 15 kg/buc Ultrabond Eco S1000 1k'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork