Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Adeziv pentru tapet Mapei 10kg/cutie Adesilex MT32

Orice schimbare din casa aduce cu ea un nou suflu, o stare de spirit mai buna. Una dintre cele mai simple modalitati de a oferi personalitate casei tale este tapetul. 


Aplicarea perfecta si durabilitatea acestui tip de finisaj depinde si de calitatea adezivului utilizat.


Adesilex MT32 este un adeziv in dispersie apoasa, usor de aplicat cu spatula, cu trafaletul sau cu un rol, sub forma unei paste de culoare alba, care se aplica pe suport.


Adezivul Adesilex MT32 se foloseste  pentru lipirea finisajelor murale cu suport vinil-hartie, tesute si cusute, finisaje tesute, tesut vinilic, cusut pe spuma, tapet din fibra de sticla, finisaje murale din PVC expandat si PVC expandat pe polyester, avand ca suport toate substraturile absorbante normale si stabile la umiditate, folosite in constructii dar si ca adeziv pentru mocheta cu suport de poliester, montata la interior pe substrat absorbant.


Caracteristici:


  • Adezivul Adesilex MT32 nu este inflamabil si nu contine substante toxice

  • Adesilex MT32 este o pasta care se intinde usor si asigura o buna aderenta initiala, astfel incat sa pastreze perfect fixate chiar si finisajele murale grele.

  • ADESILEX MT 32 se dilueaza cu apa cand se aplica cu rolul, pe spatele finisajelor, si are o aderenta incat permite lipirea finisajelor pe suport doar prin simpla apasare.

Cum se aplica:


 Substraturile trebuie sa fie plane, uscate, absorbante, rezistente, fara praf, vopsea sau uleiuri. Adezivul Adesilex MT32 se poate aplica in doua moduri in functie de tipul de finisaj: 1) pe pereti (gips sau ciment) cu o spatula cu dinti fini sau cu trafaletul dupa o prealabila dilutie de 10-15 % cu apa, sau 2) pe spatele finisajului cu o pensula sau o bidinea, dupa o prealabila dilutie cu cca 30% apa.


Cand Adesilex MT32 se aplica pe perete, finisajul trebuie lipit in reprize, tinand cont ca adezivul aplicat pe perete sa nu se usuce (max 30 minute). Daca Adesilex MT32 se aplica pe spatele finisajului, asteptati cca. 10-20 minute inainte de al lipi pe perete. Suprafata lipita trebuie apoi “masata” cu o spatula din lemn, plecand din mijloc catre margini pentru a permite intinderea perfecta a finisajului si inlaturarea bulelor de aer.


Nu se recomanda:


  - sa folositi Adesilex MT32 pentru lipirea unor finisaje murale netranspirabile, pe suprafete neabsorbante


 - sa utilizati produsul la temperaturi mai mici de +10 0C sau mai mari de +35 0C


 - sa folositi Adesilex MT32 pe pereti supusi unor posibile infiltratii de umiditate.


Descriere tehnica:


  Adeziv in dispersie apoasa pentru finisaje murale de orice tip: tapet vinilic sau textil cu suport de hartie, impaslitura, tapet din fibra de sticla, mocheta cu suport de poliester, montate la interior pe substraturi absorbante.

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Adeziv pentru tapet Mapei 10kg/cutie Adesilex MT32, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Adeziv pentru tapet Mapei 10kg/cutie Adesilex MT32

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Adeziv pentru tapet Mapei 10kg/cutie Adesilex MT32' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Adeziv pentru tapet Mapei 10kg/cutie Adesilex MT32' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Adeziv pentru tapet Mapei 10kg/cutie Adesilex MT32'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork