Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Adeziv permanent lipicios pentru mocheta si PVC in dale Mapei 10kg/cutie Ultrabond Eco Fix

  COD: MAP-358010U
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc limitat
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 20.34 lei
  Transport national: 20.34 lei
  336.38

  Lei / cutie - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / cutie

  ADAUGA IN COS

  Doar 56,06 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Adeziv permanent lipicios pentru mocheta si PVC in dale Mapei 10kg/cutie Ultrabond Eco Fix

Gratie tehnologiei si a progresului inregistrat in domeniul materialelor de costructii si finisaje, acum ne putem bucura de solutii moderne de lipire a diferitelor tipuri de pardoseli, fie ca dorim sa fie o lipire definitiva sau una asupra careia sa putem interveni ulterior.


Noile materiale si adezivi vin in sprijinul nostru si sunt tot mai sofisticati tocmai pentru a raspunde nevoilor tot mai variate.


Ultrabond Eco Fix de la Mapei este un adeziv permanent pentru dale de mocheta si PVC. El poate fi utilizat pentru a realiza o lipire ce permite dezlipirea ulterioara a finisajelor textile in dale si a finisajelor din PVC in dale (fixare permanent lipicioasa).


Acest adeziv poate fi aplicat pe toate tipurile de strat suport, stabile la umiditate, pe pardoseli existente din: lemn, PVC, cauciuc, vinil semiflexibil, linoleum, ceramica, marmura.


Caracteristici tehnice


Ultrabond Eco Fix de la Mapei este un adeziv pe baza de rasini acrilice in dispersie apoasa, fara solventi, sub forma de pasta crem deschis.


Ultrabond Eco Fix se aplica usor cu spatula dintata, trafaletul sau pensula si suporta trafic pietonal intens si traficul scaunelor cu roti.


Recomandari


Conditii de utilizare:


-la temperaturi cuprinse intre +15°C si +35°C


-pe suport tratat cu amorsa


-pe suport uscat, fara infiltratii


Mod de aplicare


Substratul trebuie sa fie uscat, curat, fara urme de ulei sau alte substante, sa fie plan, rezistent la compresiune si tractiune, fara fisuri.


Continutul maxim de umiditate al suportului trebuie sa fie cel prescris: pentru substraturi de ciment, maxim 2,5-3%, pentru cele pe baza de ipsos sau anhidrit, maxim 0,5%.


Adezivul Ultrabond Eco Fix se poate aplica atat pe suport cat si pe spatele finisajelor.


Aplicarea pe suport se realizeaza cu o spatula dintata sau cu trafaletul, cand se urmareste ca dalele sa poata fi inlocuite. Trebuie asteptat pana cand adezivul isi schimba culoarea din alb in transparent. Cand se urmareste ca suportul sa ramana curat, Ultrabond Eco Fix se va aplica pe spatele dalelor de finisaj asteptand intotdeauna uscarea completa a apei din adeziv, dupa care se fixeaza finisajul pe suport. Adezivul ramane permanent lipicios pe spatele dalelor iar stratul suportul ramane curat. Dalele se pot monta numai dupa ce adezivul Ultrabond Eco Fix isi schimba culoarea, din alb laptos devenind transparent.


Descriere tehnica


Ultrabond Eco Fix este un adeziv in dispersie apoasa, permanent lipicios pentru dale de mocheta sau PVC, cu emisie redusa de compusi organici volatili (VOC)

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice adezivi pvc mocheta parchet Adeziv permanent lipicios pentru mocheta si PVC in dale Mapei 10kg/cutie Ultrabond Eco Fix

Unde se foloseste mocheta; PVC

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Adeziv permanent lipicios pentru mocheta si PVC in dale Mapei 10kg/cutie Ultrabond Eco Fix, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Adeziv permanent lipicios pentru mocheta si PVC in dale Mapei 10kg/cutie Ultrabond Eco Fix

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Adeziv permanent lipicios pentru mocheta si PVC in dale Mapei 10kg/cutie Ultrabond Eco Fix' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Adeziv permanent lipicios pentru mocheta si PVC in dale Mapei 10kg/cutie Ultrabond Eco Fix' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Adeziv permanent lipicios pentru mocheta si PVC in dale Mapei 10kg/cutie Ultrabond Eco Fix'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork