Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Adeziv polistiren si masa de spaclu

  Adeziv si masa de spaclu pentru vata minerala si polistiren Mapei 25kg/sac Mapetherm AR2

  COD: MAP-THRMAR2
  Garantie: 2 ani
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 32.94 lei
  Transport national: 32.94 lei
  oferta
  -10%
  40.46 lei
  36.41

  Lei / sac - TVA inclus

  Nu include costul de transport

  36.41
  Cat ai nevoie?
  / sac

  ADAUGA IN COS

  Doar 6,07 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Adeziv si masa de spaclu pentru vata minerala si polistiren Mapei 25kg/sac Mapetherm AR2

Fie ca e iarna, fie ca e vara, temperatura camerei este importanta, iar termoizolatia corecta a casei tale te ajuta sa economisesti pana la 50% din energie. Cu ajutorul adezivului Mapetherm AR2 de la Mapei, ai posibilitatea de a realiza izolatia ideala. 


Mapetherm AR2 poate fi folosit ca adeziv sau masa de spaclu, fiind un produs pe baza de ciment, pentru tencuire/ gletuire la interior si exterior.


Adezivul Mapetherm AR2 se recomanda pentru lipirea placilor indiferent de tipul de material folosit pentru termoizolatia casei tale ( fie din polistiren expandat / extrudat, din vata minerala sau din pluta). Se aplica pe pereti sau direct pe tencuieli, la tavane, zidarie sau beton. De asemenea, adezivul Mapetherm AR2 se foloseste si pentru șpacluirea placilor termoizolante prin inglobarea plasei de fibra de sticla in masa mortarului avand rol de armatura atat pentru peretii exterior cat si pentru cei interiori.


Caracteristici tehnice:


 Mapetherm AR2 este o pulbere de culoare gri compusa din ciment, nisip fin, rasini sintetice si aditivi speciali, dupa o formula dezvoltata de Laboratoarele de Cercetare Mapei. Cand este amestecat cu apa, se transforma intr-un mortar cu urmatoarele caracteristici: • Vascozitate medie cu o buna lucrabilitate, timp de lucrabilitate 3 ore

 • Rezistenta la temperatura in lucru: de la -30°C la +90°C

 • Lipire perfecta pe toate suporturile absorbante utilizate in mod uzual in constructii

 • Mapetherm AR2 poate fi aplicat pe suprafete verticale fara a se scurge si fara riscul ca placile termoizolante sa alunece.

Unde se aplica adezivul Mapetherm AR2


 Adezivul Mapetherm AR2 pentru vata minerala si polistiren se poate  aplica pe urmatoarele tipuri de strat suport:


 • tencuieli pe baza de ciment sau ciment - var;

 • beton;

 • zidarie din boltari de beton

Mapetherm AR2 se poate utiliza și pentru lipirea și spacluirea urmatoarelor sisteme:


 • izolarea intradosului acoperisurilor;

 • izolarea pardoselilor la mansarde;

 • izolarea pe interior a peretilor la camere situate la subsol sau peste nivelul solului;

 • izolarea fetelor interioare ale peretilor la mansarde;

 • izolarea fetelor exterioare in cazul fatadelor ventilate.

Cum se aplica Mapetherm AR2


 •  Utilizat ca adeziv: Mapetherm AR2 se aplica pe spatele placilor, pe toata suprafata lor cu ajutorul unei gletiere cu dinti sau in mai multe puncte cu ajutorul unei mistrii.

 • Utilizat ca masa de spaclu pentru protectia placilor termoizolante: Se aplica dupa cel putin 24 ore de la lipirea placilor termoizolante, peste ele, intindeti un strat uniform de mortar Mapetherm AR2 care se armeaza cu Mapenet 150 (plasa din fibra de sticla).

Nu se recomanda:


   - Nu se aplica Mapetherm la lipirea placilor termoizolante pe suporturi metalice sau pe suporturi care pot avea deformeri puternice (lemn, panouri de fibro-ciment)


  - Nu se utilizeaza daca placile termoizolante au suprafata lisa;


  - Nu se utilizeaza la lipirea placilor termoizolante pe suporturi deteriorate sau tencuieli neadecvate.


Descriere tehnica:


Adeziv si masa de spaclu pe baza de ciment pentru exterior si interior utilizat in cadrul sistemelor de termoizolare cu polistiren expandat, polistiren extrudat sau cu placi din vata minerala bazaltica.
Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Adeziv si masa de spaclu pentru vata minerala si polistiren Mapei 25kg/sac Mapetherm AR2, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Adeziv si masa de spaclu pentru vata minerala si polistiren Mapei 25kg/sac Mapetherm AR2

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Adeziv si masa de spaclu pentru vata minerala si polistiren Mapei 25kg/sac Mapetherm AR2' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Adeziv si masa de spaclu pentru vata minerala si polistiren Mapei 25kg/sac Mapetherm AR2' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Adeziv si masa de spaclu pentru vata minerala si polistiren Mapei 25kg/sac Mapetherm AR2'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork