eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Adeziv polistiren si masa de spaclu

Nu exista produse in aceasta categorie.

Confortul in casa sau la munca este important pentru toti, de aceea nu ne place cand induram frigul sau caldura, in functie de anotimp. Punand la socoteala si cheltuielile pe care le avem cu o incinta care nu beneficiaza de izolatie termica, constientizam ca e cazul unei schimbari. Importanta alegerii unui adeziv pentru polistiren de foarte buna calitate este esentiala, deoarece contribuie la realizarea stratului de protectie al placilor termoizolante. Pentru un termosistem, diferenta dintre un adeziv de polistiren bun sau de slaba calitate, se face in functie de cat de bine sunt lipite placile de polistiren expandat sau polistiren extrudat. Este un adeziv usor de aplicat, care formeaza o imbinare trainica, rezistenta si durabila, conferind un mediu propice pentru a aplica masa de spaclu, peste care va fi pusa plasa de fibra. Poti sa aplici inca un strat de masa de spaclu peste cea existenta, doar pentru a acoperi corect plasa de fibra de sticla. Ca adeziv pentru polistiren, aplicarea pe suporturile plane se face pe toata suprafata de contact, iar in cazul suporturilor fara pleneitate buna sau imbatranite, acest adeziv pentru polistiren se aplica punctual pe placa. Daca esti in acest punct al constructiei, afla ca pe site-ul emenatwork.ro, gasesti adeziv pentru polistiren si masa de spaclu la un pret foarte bun.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.