Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Adeziv pentru gresie, faianta si piatra naturala

  • Pagini:
  • 1
19 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
Adeziv pentru gresie, faianta si piatra naturala
produsele 1-19 din 19

Cand ne propunem sa amenajam un spatiu, trebuie sa luam in calcul timpul necesar pregatirilor, timpul de executie a lucrarii, timpul de uscare pana cand vom putea folosi zona respectiva, dar si timpul de curatare al spatiului in care s-a desfasurat operatiunea. Adunandu-le, ne dam seama ca orice lucrare, pe langa efoturile financiare si de executie, componenta timp valoreaza foarte mult. Cum eficientizam munca astfel incat costul investitiei sa nu creasca prea mult, insa timpul de finalizare a lucrarii sa scada? Daca proiectul este de amenajare a unei bai sau bucatarii cu gresie, faianta sau piatra naturala, putem sa imbunatatim timpii si sa sporim calitatea lucrarii folosind adeziv si chit pentru gresie, faianta si piatra naturala. Aceste produse sunt realizate sa rezolve tipul acesta de probleme si sa scurteze considerabil timpul de aplicare si uscare al suprafetelor. In cazul adezivilor, exista solutii speciale destinate diferitelor zone de folosire: spatii publice, magazine, aeroporturi, pasaje pietonale, piscine, camere frigorifice, fatade, balcoane, terase expuse direct la razele solare, pasaje feroviare, platforme feroviare subterane, etc. In functie de mediul in care sunt folosite aceste produse, se tine cont daca sunt utilizate la montarea pe pardoseli sau pereti a placilor ceramice de orice fel si de orice dimensiuni, dar si a placilor din roci naturale si a placilor sintetice aglomerate sau artificiale, si nu numai. De asemenea, atentie si la mediul cu umiditate sau reparatii efectuate pe timp calduros sau friguros. In cazul chitului de rosturi, majoritatea achizitioneaza produsul tinand cont doar de culoare. Insa, chitul trebuie ales in functie de calitatile sale la rezistenta, durabilitatea, modul cum este aplicat si finisat. Daca te afli in fata calculatorului si cauti online oferte ieftine de adezivuri si chituri pentru gresie si fainata, vei gasi solutii eficiente, la pret avantajos, disponibile in diferite cantitati, in functie de necesarul de care ai nevoie. Pe eMenatwork.ro gasesti o gama larga de adeziv si chit pentru gresie, faianta si piatra naturala de la Mapei, care iti vor simplifica munca, bucurandu-te de mai mult timp petrecut in compania celor dragi. De asemenea, eMenatwork pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de gresie si faianta potrivita oricarei amenajari: gresie si faianta pentru baie si bucatarie, gresie pentru living, gresie pentru exterior, mozaic, solutii de curatare, protectie si intretinere gresie si piatra naturala si caramida aparenta.

 

Gresie Faianta Gresie bucatarie Gresie de exterior Gresie de interior Gresie baie Faianta bucatarie Faianta baie Gresie living Gresie rustica