Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Mortar de reparatie beton

  Aditiv accelerator pentru betoane si mortare Mapei 12l/buc Mapefast CF/L

  COD: MAP-CF/L12
  Nota: 5/5 | Numar note: 1
  Vezi reviewuri (2) | Adauga un review
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 22.02 lei
  Transport national: 22.02 lei
  oferta
  -10%
  111.82 lei
  100.64

  Lei / buc - TVA inclus

  Nu include costul de transport

  100.64
  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la bidon ( 1 bidon = 1 buc )

  Doar 16,77 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Aditiv accelerator pentru betoane si mortare Mapei 12l/buc Mapefast CF/L

Mapefast CF/L de la Mapei este un aditiv lichid pe baza de acceleratori de intarire de inalta eficienta, fara cloruri.


Mapefast CF/L este o solutie de saruri anorganice in dispersie apoasa ce are capacitatea de a accelera procesul de hidratare a cimentului, astfel reducand timpul de priza si crescand rezistenta amestecului, dupa cicluri scurte de maturare.
Efectul accelerator al Mapefast CF/L este mai ridicat cand temperatura betonului si cea inconjuratoare sunt mai mici de +10°C, in timpul fazei de turnare.


Domenii de utilizare


Mapefast CF/L este un aditiv ce poate fi utilizat cu orice tip de beton, atat in fabricile de prefabricate, cat si in statiile de betoane. Cu betoane prefabricate, Mapefast CF/L accelereaza dezvoltarea rezistentelor betonului dupa cicluri scurte de maturare, ceea ce reduce timpul de decofrare si face ciclul de productie mult mai eficient. In sectorul betoanelor marfa, Mapefast CF/L permite ca betonul sa fie turnat la o temperatura mai scazuta, reduce timpii de priza si permite realizarea mai rapida a operatiilor de finisare.


Mapefast CF/L poate fi utilizat cu mare efect in toate operatiilor ce necesita urmatoarele: • rezistente mecanice ridicate dupa timpi scurti de maturare;

 • cicluri mai scurte de maturare cu aburi;

 • turnarea betonului cand temperatura ambientala este mai scazuta de +10°C;

 • optimizarea ciclurilor de productie;

 • reducerea timpilor de decofrare;

 • amestecarea betonului armat;

 • utilizarea cofrajelor glisante.


Caracteristici tehnice • este un aditiv realizat din acceleratori de priza necorozivi, fara cloruri 

 • este utilizat la producerea fara efecte corozive potentiale a betoanelor armate

 • Mapefast CF/L este un catalizator pentru formarea produselor de hidratare, reduce timpii de priza si accelereaza dezvoltarea rezistentelor, in special la temperaturi scazute


Mod de utilizare


✅ Dozajul de Mapefast CF/L variaza si depinde de cerintele specifice din santier, caracterisiticile materialelor, temperatura ambientala din timpul turnarii si de gradul de accelerare cerut.


✅ Sunt recomandate teste preliminare de laborator in toate cazurile, pentru a identifica cantitatea de produs necesara obtinerii specificatiilor retetei de amestec.


✅ Mapefast CF/L poate fi adaugat in apa de amestec fara a-i fi afectate proprietatile de accelerare, dar nu trebuie amestecat niciodata cu alti aditivi.


✅ Pentru obtinerea celor mai bune rezultate, va recomandam sa adaugati Mapefast CF/L in betonul deja aditivat cu un superplastifiant, si sa amestecati pana la omogenizarea completa, impreuna cu celelalte componente (ciment, agregate si apa).


Adaugarea Mapefast CF/L in amestec nu elimina luarea precautiilor uzuale la realizarea betonului pe vreme rece, cum ar fi:• asigurarea ca temperatura componentelor din amestec este mai mare de +5°C;
• turnarea betonului, astfel incat cresterea temperaturii sa se faca in timpul zilei;
• evitarea turnarii betonului, daca temperatura scade sub -10°C;
• utilizarea unui ciment ce dezvolta rapid rezistentele mecanice;
• pastrarea unui raport apa/ciment cat mai redus posibil;
• protejarea betonului turnat cu panouri izolatoare, pentru a preveni pierderea de caldura. 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Aditiv accelerator pentru betoane si mortare Mapei 12l/buc Mapefast CF/L

Consum specific(kg\mp) intre 0,75 si 3 litri la fiecare 100 kg de cimentkg\mp
Ambalaj bidon 12kg

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Aditiv accelerator pentru betoane si mortare Mapei 12l/buc Mapefast CF/L, in cel mai scurt timp posibil.

2 2.5
Nume 15 Octombrie 2020

Ceau, se amesteca cu cimentul sau se pune direct în apă în butonieră. Pus in cantitate mai mare figurează sau nu? Multumesc.

eMenatwork.ro 15 Octombrie 2020

Buna ziua,
Aditivul accelerator pentru betoane si mortare Mapefast CF/L se poate adauga si in apa cu care se prepara betonul, si direct in beton.
Consumul si alte specificatii tehnice se gasesc in fisa tehnica.

Va ramanem la dispozitie pentru alte nelamuriri.

Spor la treaba,
eMenatwork

Scrie un review despre Aditiv accelerator pentru betoane si mortare Mapei 12l/buc Mapefast CF/L

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Aditiv accelerator pentru betoane si mortare Mapei 12l/buc Mapefast CF/L' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Aditiv accelerator pentru betoane si mortare Mapei 12l/buc Mapefast CF/L' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Aditiv accelerator pentru betoane si mortare Mapei 12l/buc Mapefast CF/L'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork