Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Chit de rosturi si silicon

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Aditiv latex chit de rosturi Mapei 5kg/ bidon Fugolastic

Iti doresti un aspect perfect al gresiei din casa ta pentru mult timp? Cu ajutorul solutiei de imbunatatire a chitului de rosturi de la Mapei, podeaua va arata placut pentru mai mult timp si va fi mult mai usor de curatat. 


Fugolastic de la Mapei este un aditiv sub forma de latex care inlocuieste apa de amestec pentru prepararea chiturilor pe baza de ciment Keracolor FF si GG. Astfel compozitia rezultata pentru chitul de rosturi are proprietati tehnice mai bune.


Se imbunatateste substantial aderenta, impermeabilitatea si rezistenta la abraziune a chitului de rosturi. Acest produs este recomandat pentru spatiile cu trafic intens, dar si pentru fatade, balcoane, terase si piscine care necesita curatarea zilnica sau chimica.


Caracteristici:  • aditivul Fugolastic se utilizeaza impreuna cu chitul de rosturi Keracolor, pentru chituirea rosturilor finisajelor ceramice montate la fatade exterioare, balcoane, terase, piscine, chituirea rosturilor la pardoseli de trafic intens, placute de mozaic de sticla sau ceramic

  • porozitatea amestecului format din Fugolastic si Keracolor este foarte mica in comparatie cu cea a amestecului traditional Keracolor cu apa.

  • prin utilizarea sistemului Fugolastic + Keracolor se reduce absorbtia de apa a chitului de rosturi, iar curatarea devine mai usoara


Cum se aplica:


  Inainte de utilizare, se agita foarte bine recipientul de Fugolastic, apoi se toarna cantitatea necesara intr-un vas curat si se adauga mortarul Keracolor. In general se utilizeaza 1 kg de Fugolastic pentru 3 kg de Keracolor FF si 1 kg de Fugolastic pentru 5 kg Keracolor GG.


Nu se recomanda:


 - adaugarea apei in amestecul format din Fugolastic si Keracolor FF sau Keracolor GG


 - utilizarea Fugolastic in amestecul pentru chituirea rosturilor de dilatatie elastice sau supuse la vibratii.


Descriere tehnica:


Aditiv polimeric sub forma de latex pentru inlocuirea apei de amestec cu chiturile pe baza de ciment KERACOLOR FF si GG. Imbunatateste substantial aderenta, impermeabilitatea si rezistenta la abraziune a chitului de rosturi. Chitul final intarit va avea o culoare putin mai deschisa.


 

 
Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Aditiv latex chit de rosturi Mapei 5kg/ bidon Fugolastic, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Aditiv latex chit de rosturi Mapei 5kg/ bidon Fugolastic

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Aditiv latex chit de rosturi Mapei 5kg/ bidon Fugolastic' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Aditiv latex chit de rosturi Mapei 5kg/ bidon Fugolastic' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Aditiv latex chit de rosturi Mapei 5kg/ bidon Fugolastic'