eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Amorsa

Prod. Favorit Compara Amorsa Amorsa cu rezistenta la mucegai Savana 10L Amorsa Amorsa cu rezistenta la mucegai Savana 10L

Amorsa cu rezistenta la mucegai savana 10l

102,00 Lei / buc Adauga in cos
Prod. Favorit Compara Amorsa Amorsa cu rezistenta la mucegai Savana 5L Amorsa Amorsa cu rezistenta la mucegai Savana 5L

Amorsa cu rezistenta la mucegai savana 5l

60,00 Lei / buc Adauga in cos
Prod. Favorit Compara Amorsa Amorsa cu rezistenta la mucegai Savana 1L Amorsa Amorsa cu rezistenta la mucegai Savana 1L

Amorsa cu rezistenta la mucegai savana 1l

14,00 Lei / buc Adauga in cos
Peretii frumos nuantati cu vopsea lavabila, perfect uniformizati si care se mentin multi ani de la aplicare, au la baza o amorsa care ajuta procesul de vopsire. Cea mai des folosita este amorsa lavabila, care se utilizeaza pentru pregatirea si tratarea peretilor noi si vechi, la interior si exterior. Pe www.emenatwork.ro ai amorsa perete cu diverse proprietati, specifice nevoilor tale. Pentru pereti ce au nevoie sa respire, iti recomandam amorsa Savana, o amorsa antimucegai, cu capacitate ridicata de penetrare in suport, ce ofera permeabilitate, consolideaza suprafata de aplicare si reduce consumul produsului de finisare. Amorsa asigura un suport aderent, optim pentru aplicarea produsului de finisare, are o aplicabilitate excelenta, uscare rapida si un pret de nerefuzat. In functie de porozitatea suprafetei, amorsa lavabila se aplica in 1 sau 2 straturi, si trebuie sa tineti cont de pierderile de materiale in timpul prepararii. Amorsa perete se utilizeaza nediluata, iar pentru spatii expuse la umezeala, gen baie sau bucatarie, iti recomandam amorsa Savana cu teflon, pe care o gasesti la un pret accesibil la eMenatwork.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.