Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Amorsa acrilica pentru sape gips sau ciment Mapei 5 kg/bidon Primer G

Primer G este o amorsa acrilica in dispersie apoasa pentru suprafete absorbante, peste care se toarna sape autonivelante sau se aplica adezivi pe baza de ciment.
Reduce si uniformizeaza absorbtia de apa si fixeaza praful fin de pe suport. Utilizat in constructii, la lucrari de amenajare sau renovare, la interior si exterior. 


Se utilizeaza ca:


- amorsa pentru tratarea suprafetelor suport din gips, inainte de lipirea placilor ceramice cu adezivi. 


- amorsa de marire a aderentei pentru tencuieli pe baza de gips aplicate prin stropire


- pentru cresterea aderentei materialelor de nivelare sau a sapelor autonivelante turnate pe suprafete suport din ciment, gips, asfalt, ceramica, marmura


- Tratament pentru reducerea absorbtiei de apa a suprafetelor suport pe baza de ciment sau gips.


Exemple tipice de utilizare:


- Amorsa intre un strat si altul de sapa autonivelanta, cand primul strat este perfect uscat


- Amorsa pe tencuieli din gips inainte de aplicarea mortarelor de nivelare pe baza de ciment;


- Amorsa pe tencuieli din ciment inainte de aplicarea materialelor de corecti pe baza de gips;


- Amorsa inainte de aplicarea placilor ceramice cu adezivi pe baza de ciment pe: tencuieli din gips sau stropite cu gips, panouri prefabricate din gips, panouri din gips carton; tratarea peretilor din gips, aglomerate din lemn, BCA, tencuiala etc. inainte de aplicarea tapetului cu adeziv sau zugravire.


Se aplica:


a) Ca amorsa de aderenta inainte de lipirea cu adezivi a placilor ceramice pe suprafete suport de gips Primer G se omogenizeaza bine inainte de utilizare si se intinde uniform cu o pensula, fara a-l dilua cu apa. Daca suprafata suport este foarte neteda, se smirgheluieste inainte de aplicarea produsului. Dupa uscare, se incepe aplicarea placilor ceramice.


b) Ca amorsa pentru tencuieli pe baza de gips diluati Primer G cu apa in raport 1: 2 si omogenizati amestecul. Intindeti amestecul pe suprafata suport cu o pensula sau prin pulverizare, aplicand amestecul in mod uniform. Aplicati noua tencuiala din gips dupa ce Primer G s-a uscat.


Se recomanda:


-Primer G nu trebuie considerat a fi un produs impermeabilizant pentru gips, el doar reduce considerabil porozitatea si absorbtia.
-Nu folositi Primer G pe suporturi magnezice.
-Nu folositi la exterior sau pe suport cu infiltratii de umiditate prin capilaritate.
-Nu aplicati Primer G in cantitate mare astfel incat sa formeze o pelicula, de aceea diluatil cu apa in functie de absorbtia si tipul suportului.


Produsul se vinde la bucata.Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Amorsa acrilica pentru sape gips sau ciment Mapei 5 kg/bidon Primer G, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult
Cum sa pastrezi masurile de siguranta in cabinetul medical

In timpul unei pandemii cabinetele medicale trebuie sa functioneze si este nevoie de reguli speciale si de...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Amorsa acrilica pentru sape gips sau ciment Mapei 5 kg/bidon Primer G

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Amorsa acrilica pentru sape gips sau ciment Mapei 5 kg/bidon Primer G' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Amorsa acrilica pentru sape gips sau ciment Mapei 5 kg/bidon Primer G' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Amorsa acrilica pentru sape gips sau ciment Mapei 5 kg/bidon Primer G'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork