Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Amorsa acrilica universala pentru tencuieli, sape autonivelante Mapei 5kg/galeata Eco Prim Grip

  COD: MAP-ECOPG/5
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 16.14 lei
  Transport national: 16.14 lei
  118.41

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Doar 19,74 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Amorsa acrilica universala pentru tencuieli, sape autonivelante Mapei 5kg/galeata Eco Prim Grip

Amorsa universala de aderenta, gata de utilizare, pentru interior sau exterior, cu aplicare la pardoseli sau pereti.


Eco Prim Grip se poate utiliza pentru a imbunatati aderenta tuturor materialelor pe baza de ciment si a tencuielilor pe baza de ipsos sau var, pe suporturi realizate din beton, zidarie, zidarie din boltari de ciment, BCA sau ipsos.


Eco Prim Grip este de asemenea adecvat, pentru a imbunatati aderenta adezivilor pentru placi ceramice sau a materialelor de nivelare si corectie, pe pardoseli neabsorbante de interior realizate din placi ceramice sau placi de piatra naturala.


Se utilizeaza ca:


 - Punte de aderenta la aplicarea de tencuieli pe strat suport din beton sau zidarie


 - Punte de aderenta la aplicarea materialelor de nivelare si corectie cum ar fi masa de spaclu sau sape autonivelante, pe pardoseli interioare neabsorbante realizate cu placi ceramice sau placi de piatra naturala.


 - Punte de aderenta pentru a monta cu adezivi, placi ceramice sau placi de piatra naturala direct peste pardoseli existente realizate din placi ceramice.


Mod de aplicare:


 Eco Prim Grip este un latex gata de utilizare, de culoare gri, ce se aplica foarte usor cu un trafalet sau cu o bidinea. Tencuielile, tinciurile, sapele autonivelante, se vor aplica numai dupa ce amorsa Eco Prim Grip este complet uscata. Timpul minim de asteptare pentru uscare este intre 15 - 60 minute, si depinde de conditiile de mediu si absorbtia substratului.


Recomandari:


 - Aplicarea se face la temperaturi intre +5C si + 350C


 - Nu folositi Eco Prim Grip pe suport cu posibile infiltratii


 - Eco Prim Grip este un produs gata de utilizare si nu trebuie diluat cu apa.


Descriere tehnica:


 Amorsa acrilica universala, gata de utilizare, in dispersie apoasa si cu filer de siliciu, pentru tencuieli, sape autonivelante si adezivi pentru placi ceramice. Dupa aplicare pe suporturi critice (netede, lise, neabsorbante) se obtine o suprafata rugoasa cu aderenta excelenta.

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Amorsa acrilica universala pentru tencuieli, sape autonivelante Mapei 5kg/galeata Eco Prim Grip, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult
Cum sa pastrezi masurile de siguranta in cabinetul medical

In timpul unei pandemii cabinetele medicale trebuie sa functioneze si este nevoie de reguli speciale si de...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Amorsa acrilica universala pentru tencuieli, sape autonivelante Mapei 5kg/galeata Eco Prim Grip

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Amorsa acrilica universala pentru tencuieli, sape autonivelante Mapei 5kg/galeata Eco Prim Grip' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Amorsa acrilica universala pentru tencuieli, sape autonivelante Mapei 5kg/galeata Eco Prim Grip' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Amorsa acrilica universala pentru tencuieli, sape autonivelante Mapei 5kg/galeata Eco Prim Grip'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork