Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Amorsa Bituminoasa General Rapid Primer 20l/bidon

Amorsa Bituminoasa General Rapid Primer 20l/bidon


RAPID PRIMER este o amorsa bituminoasa bazata pe bitum oxidat si solventi, ce poate fi folosita pentru tratarea suprafetei suport inaintea impermeabilizarii cu membrane bituminoase. Se aplica pe suprafeŇ£ele poroase , pentru a imbunatati aderenta elementului impermeabil la stratul suport.

Amorsa bituminoasa actioneaza prin blocarea prafului si prin inchiderea porilor suprafetei de beton. 

Produsul este gata preparat si nu necesita diluare.

Pentru a obtine rezultate cat mai bune , substratul suport trebuie sa fie curat, fara pete de ulei, grasime, balti de apa sau alte particule.

Nu se aplica la temperaturi sub 5°C sau in conditii de umiditate si precipitatii.

Produsul se poate aplica cu pensula, rola, prin pulverizare sau stropire.

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Amorsa Bituminoasa General Rapid Primer 20l/bidon, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Amorsa Bituminoasa General Rapid Primer 20l/bidon

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Amorsa Bituminoasa General Rapid Primer 20l/bidon' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Amorsa Bituminoasa General Rapid Primer 20l/bidon' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Amorsa Bituminoasa General Rapid Primer 20l/bidon'