Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Amorsa epoxidica bicomponenta pentru impermeabilizarea si sigilarea suprafetelor de ciment Mapei 5.9kg/set Mapecoat I600W

  COD: SET-MAPECOAT I600W A+B
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 14.46 lei
  Transport national: 14.46 lei
  594.40

  Lei / set - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / set

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la buc. ( 1 buc. = 1 set )

  Doar 99,07 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Amorsa epoxidica bicomponenta pentru impermeabilizarea si sigilarea suprafetelor de ciment Mapei 5.9kg/set Mapecoat I600W

Pentru realizarea unor lucrari de calitate si durabile este necesara atat utilizarea celor mai bune materiale, cat si respectarea indicatiilor oferite de catre producator pentru aplicarea corecta a acestora.


Amorsa este un produs ce joaca un rol foarte important pentru sporirea aderentei unei vopsele la suprafata respectiva, imbunantind totodata si felul cum se va intinde si comporta aceasta ulterior.


Mapecoat I 600 W de la Mapei este o amorsa speciala pentru Mapefloor I 500 W la creerea imbracamintior epoxidice, autonivelante permeabile la vapori (Mapefloor System 53).


Caracteristici tehnice


Mapecoat I 600 W este o rasina epoxidica bicomponenta in dispersie apoasa. Componenta A este un lichid transparent, iar componenta B este un lichid opalescent, impreuna cele doua formand un amestec predozat.


Primerul poate fi aplicat pe suprafete din beton fara a fi necesara inserarea unei bariere de vapori.


Recomandari


Mapecoat I 600 W nu se aplica:


-diluat cu solventi


-pe suprafete murdare sau improprii


-la temperaturi sun +5°C sau peste +35°C


Cum se aplica


Suprafata ce urmeaza a fi acopeita trebuie curatata in profunzime de orice fel de substante, chiar daca acest lucru presupune scarificare.


Pentru pregatirea substantei in vederea aplicarii ca amorsa pentru Mapefloor I 500 W se amesteca cele 2 componente prin adaugarea componentei A in vasul componentei B si mixare. Ulterior de adauga apa in proportie de 1:1 si se amesteca din nou timp de 3 minute. Solutia astfel obtinuta se aplica intr-un strat, folosind o rola cu par mediu sau lung.


Descriere tehnica


Amorsa epoxidica bicomponeta transparenta in dispersie apoasa


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Amorsa epoxidica bicomponenta pentru impermeabilizarea si sigilarea suprafetelor de ciment Mapei 5.9kg/set Mapecoat I600W, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Amorsa epoxidica bicomponenta pentru impermeabilizarea si sigilarea suprafetelor de ciment Mapei 5.9kg/set Mapecoat I600W

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Amorsa epoxidica bicomponenta pentru impermeabilizarea si sigilarea suprafetelor de ciment Mapei 5.9kg/set Mapecoat I600W' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Amorsa epoxidica bicomponenta pentru impermeabilizarea si sigilarea suprafetelor de ciment Mapei 5.9kg/set Mapecoat I600W' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Amorsa epoxidica bicomponenta pentru impermeabilizarea si sigilarea suprafetelor de ciment Mapei 5.9kg/set Mapecoat I600W'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork