Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Amorsa pentru pereti cu rezistenta la mucegai Savana 10L

  COD: FBY-AMORSAV10L
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 22.02 lei
  Transport national: 22.02 lei
  94.83

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la ( 1 = 1 buc )

  Doar 15,81 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Amorsa pentru pereti cu rezistenta la mucegai Savana 10L

Descriere:Amorsă pe bază de rasini acrilice si aditivi. Ofera rezistenta la mucegai, are capacitate ridicata de penetrare in suport, confera permeabilitate suportului, consolideaza suprafata de aplicare si reduce consumul produsului de finisare, asigura un suport aderent, optim pentru aplicarea produsului de finisare, are o aplicabilitate excelenta si uscare rapida.


Utilizare:Se utilizează pentru pregatirea si tratarea suporturilor noi si vechi la interior si exterior: tencuieli minerale, gleturi pe baza de ipsos sau var/ciment, beton, caramida, gips-carton, etc. Recomandat pentru spatii expuse la umezeala in sistem cu savana vopsea superlavabila superalba, Pentru BAIE si BUCATARIE cu Teflon.


Pregatire produs:
Diluare: Se utilizeaza nediluat.
Se omogenizeaza bine înainte de utilizare.


Numar de straturi:1 – 2 in functie de gradul de porozitate al suprafetei.
Randament teoretic de aplicare:
10 – 25 mp/l/strat
Pierderile de material în cursul preparării şi aplicării variază şi trebuie luate în considerare suplimentar. Ele depind de metoda şi condiţiile de aplicare, forma, mărimea, textura şi profilul suprafeţei.
TEST: se aplica 2 straturi pe o suprafata de 0,5 m² ; daca suprafata testata devine lucioasa, nu este necesara aplicarea stratului 2. 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Amorsa pentru pereti cu rezistenta la mucegai Savana 10L

Ambalaj 10 L
Acoperire 10-25L/mp/strat

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Amorsa pentru pereti cu rezistenta la mucegai Savana 10L, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult
Cum sa pastrezi masurile de siguranta in cabinetul medical

In timpul unei pandemii cabinetele medicale trebuie sa functioneze si este nevoie de reguli speciale si de...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Amorsa pentru pereti cu rezistenta la mucegai Savana 10L

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Amorsa pentru pereti cu rezistenta la mucegai Savana 10L' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Amorsa pentru pereti cu rezistenta la mucegai Savana 10L' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Amorsa pentru pereti cu rezistenta la mucegai Savana 10L'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork