Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Ancora chimica cu intarire rapida pentru sarcini grele Mapei 300ml/tub Mapefix VE SF

Mapefix VE SF este un adeziv special, bicomoponent, fara stiren utilizat pentru ancorarea barelor din metal in orificii perforate in elemente variate de constructie, de la beton la caramida si lemn.


Mapefix VE SF se recomanda a se utiliza ca ancora chimica pe suprafete cu umiditate permanenta, in medii marine sau industriale supuse agresiunilor chimice, pentru ancorari cu axa orizontala, verticala, inclinata, in straturi suport umede sau ude la momentul aplicarii si la temperatura chiar de -10°C.


De aseemenea, acest adeziv special poate fi utilizat la fixarea sinelor pentru macarale de port si pentru tramvaie, pentru montarea obiectelor sanitare, semne si pancarte rutiere, reclame, piloni, etc.


Caracteristici tehnice


Mapefix VE SF este o ancora chimica bicomponenta, in raportul de amestecare corect intr-un cartus din plastic de 300 ml cu 2 compartimente separate continand componenta A (rasina) si componenta B (acceleratorul). Aceasta ancora chimica vinilesterica, fara stiren pentru sarcini structurale si bare de constructii se aplica in orificii realizate prin forare cu sau fara percutie intr-o mare varietate de tipuri de materiale: beton nefisurat, usor si celular, zidarie, caramizi si piatra.


Recomandari


Mapefix VE SF nu se utilizeaza:


-pe suprafete prafuite, friabile, cu urme de ulei, grasimi sau agenti de decofrare


-in orificii carotate, cu margini lise


-la temperaturi sub -10°C


Cum se aplica


In functie de tipul sau, materialul suport se pregateste in mod diferit. Astfel, daca este un material compact, gaurile se vor perfora, se vor curata cu aer comprimat, apoi cu perie de sarma, apoi din nou cu aer comprimat. Materialele cu goluri se vor perfora fara percutie si se curata cu peria de sarma. Barele ce vor fi utilizate ca ancore se curata si se degreseaza corespunzator.  


Se desurubeaza capacul din varful tubului si se taie capetele „saculetilor” negru si alb care ies din cartus. Se insurubeaza mixerul static pe tub si acesta se monteaza in pistolul aplicator. Golul se umple cu materialul extrudat, apoi se introduce bara printr-o miscare de rotatie.


Descriere tehnica


Ancora chimica vinilesterica, fara stiren pentru sarcini structurale si bare de constructii in betoane


Produsul se vinde la bucata.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Ancora chimica cu intarire rapida pentru sarcini grele Mapei 300ml/tub Mapefix VE SF

Temperatura de aplicare permisa(grd.C) -10 - +35grd.C
Ambalaj tub 300ml

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ancora chimica cu intarire rapida pentru sarcini grele Mapei 300ml/tub Mapefix VE SF, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Ancora chimica cu intarire rapida pentru sarcini grele Mapei 300ml/tub Mapefix VE SF

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Ancora chimica cu intarire rapida pentru sarcini grele Mapei 300ml/tub Mapefix VE SF' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Ancora chimica cu intarire rapida pentru sarcini grele Mapei 300ml/tub Mapefix VE SF' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Ancora chimica cu intarire rapida pentru sarcini grele Mapei 300ml/tub Mapefix VE SF'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork