Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Ancore chimice

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Ancora chimica pentru sarcini medii Mapei 300ml/tub Mapefix PE SF

Orice lucru, indiferent de natura lui, trebuie sa fie facut corect pentru a nu pune in pericol siguranta oamenilor sau a obiectelor cu care pot intra in contact. Ancorarea unor elemente suspendate este o lucrare ce presupune o grija deosebita pentru ca fixarea elementelor sa fie cat mai puternica si sa se evite astfel orice pericol de a se desprinde accidental.


Mapei a creat special pentru astfel de situatii Mapefix PE SF, un adeziv  bicomponent, fara stiren, utilizat pentru ancorarea barelor din metal in orificii perforate in elemente de constructie, in elemente din beton nefisurat, beton usor, piatra, lemn, caramida plina si zidarie. Mapefix PE SF poate fi utilizat si acolo unde distanta dintre ancoraje este limitata sau acestea se afla prea aproape de margine.


Intre elementele ce pot fi fixate cu ajutorul acestui adeziv se numara: accesorii sanitare, echipamente industriale, pancarte, semne, reclame suspendate, usi si ferestre, elemente cu greutate limitata in pozitie orizontala sau verticala.


Caracteristici tehnice


Mapefix PE SF de la Mapei este o ancora chimica bicomponenta, fara stiren, in cartus din plastic de 300 ml. Fiecare cartus are 2 compartimente separate continand componenta A (rasina) si componenta B (acceleratorul), in raportul de amestecare corect. Adezivul de ancorare poate fi aplicat in orificii realizate prin forare in materiale precum beton nefisurat, usor si celular, zidarie, caramizi si piatra.


Recomandari


Mapefix PE SF nu se utilizeaza:


-la temperaturi sub -5°C


-pe suprafete umede, prafuite, murdare de ulei, grasimi sau agenti de decofrare


-in orificii carotate, cu margini lise


Cum se aplica


In functie de tipul sau, materialul suport se pregateste in mod diferit. Astfel, daca este un material compact, gaurile se vor perfora, se vor curata cu aer comprimat, apoi cu perie de sarma, apoi din nou cu aer comprimat. Materialele cu goluri se vor perfora fara percutie si se curata cu peria de sarma. Barele ce vor fi utilizate ca ancore se curata si se degreseaza corespunzator.  


Se desurubeaza capacul din varful ancorei si se taie capetele „saculetilor” negru si alb care ies din cartus. Se insurubeaza mixerul static pe tub si acesta se monteaza inn pistolul aplicator. Golul se umple cu materialul extrudat, apoi se introduce bara printr-o miscare de rotatie.


Descriere tehnica


Ancora chimica pentru incarcari grele, bicomponent, fara stiren, realizata dintr-un amestec de rasini poliesterice.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Ancora chimica pentru sarcini medii Mapei 300ml/tub Mapefix PE SF

Temperatura de aplicare permisa(grd.C) +5 - +35grd.C
Ambalaj tub 300ml

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ancora chimica pentru sarcini medii Mapei 300ml/tub Mapefix PE SF, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Ancora chimica pentru sarcini medii Mapei 300ml/tub Mapefix PE SF

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Ancora chimica pentru sarcini medii Mapei 300ml/tub Mapefix PE SF' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Ancora chimica pentru sarcini medii Mapei 300ml/tub Mapefix PE SF' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Ancora chimica pentru sarcini medii Mapei 300ml/tub Mapefix PE SF'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork