eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Ancore chimice

Prod. Favorit Compara Ancore chimice Ancora chimica pentru sarcini medii Mapei 300ml/tub Mapefix PE SFAncore chimice Ancora chimica pentru sarcini medii Mapei 300ml/tub Mapefix PE SF

Ancora chimica pentru sarcini medii mapei 300ml/tub mapefix pe sf

61,20 Lei / tub Adauga in cos
Ancorarea unor elemente suspendate presupune o grija sporita deoarece fixarea elementelor trebuie sa fie cat mai puternica pentru a se evita desprinderea accidentala. Ancorele chimice ajuta la fixarea profesionala a tijelor filetate, suruburi, bolturi sau barelor de armatura in beton, piatra sau caramida. De la Mapei, exista doua tipuri de ancore chimice: ancora chimica pentru sarcini medii si ancora chimica pentru sarcini grele. Ancora chimica cu intarire rapida pentru sarcini grele este un adeziv bicomoponent, fara stiren, care se utilizeaza pentru ancorarea barelor din metal in orificii perforate, de la beton la caramida si lemn. Aceasta ancora chimica pentru sarcini grele se recomanda pe suprafete cu umiditate permanenta, in medii marine sau industriale, supuse agresiunilor chimice. Ancora chimica pentru sarcini medii este un adeziv bicomponent, fara stiren, utilizat pentru ancorarea barelor din metal in orificii perforate in elemente de constructie, in elemente din beton nefisurat, beton usor, piatra, lemn, caramida plina si zidarie.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.