Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Ancore zincate pentru vita de vie Metalwork 800/12/120 mm

Ancorele metalice se aplica pentru fixarea spalierilor de capat pentru plantatia de vita de vie. Ancora metalica 800/12/120 (cu lungime: 800 mm, diametrul tevii: 12mm, talerul care infilteaza in pamant este de 120 mm) este realizata din fier-beton, cu grosime de 12mm. Ancora zincata este elementul care se infileteaza in pamant si tensioneaza spalierul de capat, cu ajutorul sufei si a lacatului de fixare.


Ancorele zincate pot fi cu usurinta insurubate in pamant, prin inserarea unei tije metalice (nu este furnizata) prin carligul din partea de sus a ancorei, apoi rotind tija.


Sistemul de ancorare este compus din trei elemente:
- ancora ANCORE 800/12/120 (cu lungime: 800 mm, diametrul tevii: 12mm, talerul care infilteaza in pamant este de 120 mm)
- gripla GRIPPLE SMALL (gripple sau lacat de fixare)
- cablu/sufa MWI-SUF/3.5M (cablu trefilat flexibil ce contine 27 fire de sarma zincata)


Pret/buc.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Ancore zincate pentru vita de vie Metalwork 800/12/120 mm

Lungime(mm) 800mm
Diametru otel beton(mm) 12mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ancore zincate pentru vita de vie Metalwork 800/12/120 mm, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult
Amenajarea grădinii - 5 elemente care nu ar trebui să lipsească din curtea ta

Amenajarea grădinii ar trebui să înceapă cu alegerea unui stil în care vei organiza întreaga...

Citeste mai mult
2 2.5
Nicolae Nita 16 Noiembrie 2016

Buna ziua, imi cer scuze, prețul afișat de 23,55 lei este al ancorei sau este inclus si cablul/șufa?

Mulțumesc!

eMenatwork.ro 17 Noiembrie 2016

Buna ziua, domnule Nicolae Nita.

Va multumim pentru interesul acordat.
Referitor la intrebarea dumneavoastra, pretul ancorei zincate este de 23,55 Lei, acesta neincluzand chitul Gpak compus din sufa si gripla. Pentru achizitionarea accesoriilor, vizitati urmatoarea pagina: https://goo.gl/UUHtz7

Daca aveti nevoie de consiliere din partea unui specialist, lasati-ne un numar de telefon si va vom contacta.

Numai bine,
eMenatwork

Scrie un review despre Ancore zincate pentru vita de vie Metalwork 800/12/120 mm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Ancore zincate pentru vita de vie Metalwork 800/12/120 mm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Ancore zincate pentru vita de vie Metalwork 800/12/120 mm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Ancore zincate pentru vita de vie Metalwork 800/12/120 mm'

Accesorii

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork