Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Aplice

317 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
Aplice
produsele 1-24 din 317

Probabil cele mai versatile surse de lumina dintr-o incapere, aplicele pot avea multiple functii. Ele pot servi pentru iluminat ambiental, de accent, pentru spatiul de lucru sau pentru a „imbraca” peretii in lumina. Aplicele sunt o optiune inteligenta pentru orice camera din locuinta (pot fi montate in hol, in toaleta, chiar si in living) si merg bine cu orice tip de corp de iluminat ar fi grupate, fie el un candelabru, o lustra, o plafoniera sau spoturi incastrate.
De la aplicele functionale la cele statement, acestea se gasesc intr-o varietate de forme si de dimensiuni, putand completa orice stil de design interior, fie el contemporan, rustic, retro, modern, art deco, traditional sau industrial. Multumita versatilitatii lor, poti integra aplicele in decorul locuintei tale, oricare ar fi acesta.
O singura aplica poate fi folosita deasupra unui birou, a chiuvetei din bucatarie, sau intr-un colt in care sa te retragi pentru a citi, spre exemplu. Cu toate acestea, in majoritatea cazurilor, aplicele functioneaza cel mai bine in perechi sau grupuri. Un dining cu un perete pe care se afla o comoda, spre exemplu, este un loc ideal pentru doua aplice. Ele mai pot flanca o oglinda sau o opera de arta, iar o pereche care sa incadreze un semineu poate contura o simetrie foarte eleganta.
Aplicele care au sursa de lumina indreptata in sus sunt grozave pentru a ilumina detaliile tavanului, dar si pentru lumina ambientala. Aplicele cu sursa de lumina indreptata in jos, in schimb, sunt foarte bune pentru iluminatul unui spatiu de lucru, cum ar fi biroul unde isi face temele copilul sau spatiul in care citesti, pentru a te relaxa.
Oricare ar fi nevoile tale, tine minte ca cel mai important lucru pe care sa il iei in considerare atunci cand achizitionezi aplicele este sa iti dai seama cum se vor integra cu stilul locuintei tale. Alege din gama noastra de produse si vei gasi toate aplicele de care ai nevoie pentru iluminatul la care ai visat.