Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Armatura pentru sisteme de hidroizolatie Mapei 25 mp/bucata Mapetex SEL

Hidroizolatiile reprezinta un element esential in procesul de constructie, renovare sau reabilitare a oricarui tip de constructii, caci de calitatea acesteia depinde si durabilitatea eificiului respectiv, cat si confortul sau eficienta acestuia.


Mapei a scos pe piata un produs destinat imbunatatirii acestui procedeu, si anume Mapetex, un tesut din polipropilena cu micro perforatii care se utilizeaza ca armatura, impreuna cu Mapelastic sau Mapelastic Smart, membrane flexibile pe baza de ciment.


Aceasta armatura este recomandata pentru a fi utilizata pentru bazine de mari dimensiuni pentru lichide, piscine, fundatii, ziduri de sprijin, acoperisuri terasa, bai si spatii umede, terase, gradini suspendate.


Caracteristici tehnice


Mapetex Sel este o tesatura sub forma de impaslitura (tesut netesut) care are in suprafata micro gauri cu diametrul de 1 mm.


Caracteristici:


-este fabricata din fibre sintetice de polipropilena unite prin procedeul mecanic needle-punch


-complet permeabila la vaporii de apa


-asigura o buna aderenta cele doua staturi de material flexibil de hidroizolare


-se pliaza si copiaza forma oricarui tip de suport


-inalterabila si rezistenta la produsele alcaline din materialele pe baza de ciment si la agentii atmosferici


-stabilitate dimensionala


-usor de taiat si de manevrat


Cum se aplica


Suportul trebuie sa fie perfect uscat si degresat. Fisurile se curata si se sigileaza cu rasina epoxidica Eporip sau Adesilex P4.


Se prepara pasta sau mortarul de Mapelastic, Mapelastic Smart sau Mapegum WPS si se aplica in strat uniform si subtire de 1-2 mm. Peste acest strat se aseaza cu grija plasa Mapetex Sel dupa care se preseaza cu fierul de glet sau o mistrie lisa pentru a face corp comun cu materialul de hidroizolare. Peste plasa se va aplica un al doilea strat de hidroizolatie.


La imbinari se recomanda suprapunerea tesaturii pe o suprafata de 5 cm.


Descriere tehnica


Tesut netesut din polipropilena, cu micro perforatii, utilizata ca armatura pentru ranforsarea membranelelor de hidroizolatii.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Armatura pentru sisteme de hidroizolatie Mapei 25 mp/bucata Mapetex SEL

Ambalaj role- 25 m lungime si 1 m latime
Unde se aplica Exterior; Interior; Fundatii; Terase; Acoperisuri; Balcoane

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Armatura pentru sisteme de hidroizolatie Mapei 25 mp/bucata Mapetex SEL, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Armatura pentru sisteme de hidroizolatie Mapei 25 mp/bucata Mapetex SEL

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Armatura pentru sisteme de hidroizolatie Mapei 25 mp/bucata Mapetex SEL' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Armatura pentru sisteme de hidroizolatie Mapei 25 mp/bucata Mapetex SEL' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Armatura pentru sisteme de hidroizolatie Mapei 25 mp/bucata Mapetex SEL'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork