Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

[Building Education International Forum]: Importanta spatiului educational

  10-03-2016

Despre educatie si oamenii de maine.

 

Joi, 3 martie 2016, am fost prezenti la prima editie a Building Education International Forum, cea mai importanta initiativa din Romania unde s-au dezbatut probleme ale spatiului educational alaturi de 300 de arhitecti, personalitati implicate in educatie si invitati din 11 tari.

Este un eveniment la care ar trebui sa participle orice persoana implicata in educatie, arhitect, inginer. Am aflat o multime de lucruri prezentate sub forma de studii de caz, experiente împãrtãsite, exemplificari si bune practice, tendinte, sfaturi.

Colegul nostru, Viorel Niculae, unul dintre cei 24 de speakeri la Building Education, a prezentat despre importanta legaturii dintre amenjarea spatiului educational si atmosfera care sa accentueze dorinta de invatare si sa stimuleze abilitatile individuale ale elevilor. Mai jos, gasesti intreaga prezentare de la Building Education.

 

 

Mesajul Ordinului Arhitectilor din Romania despre spatiul educational romanesc

Mesajul Ordinului Arhitectilor din Romania este ferm si explicit." Nu mai putem avea educatie in spatii realizate sau mentinute in stare de minima siguranta folosind practicile criteriului pretului cel mai mic. Solicitam guvernului sa dialogheze imediat cu reprezentantii educatiei la toate nivelurile si cu profesionistii din arhitectura si construire pentru a defini strategii si politici, metode si proceduri care sa comute educatia si prin definirea si calitatea spatiilor de care aceasta are nevoie in Romania, pe o cu totul alta directie, semnalata si prin contributiile Forumului pentru spatiul educational. Tuturor celor care si-au adus aportul si celor care o vor face in continuare, multumiri" [...] - Chairman arh. Serban Èšigãnas, Presedinte, Ordinul Arhitectilor din Romania. Varianta integrala a mesajului posteveniment pe www.building-education.ro //#calitateaspatiuluieducational

 

Te asteptam si anul viitor la cea de-a doua editie Building Education!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Despre Building Education International Forum si grup Menatwork

Viorel Niculae este diplomat inginer in domeniul automatizarii si controlului sistemelor energetice. Din postura initiala de coordonator al Diviziei de iluminat si materiale electrice in cadrul MENATWORK, in cei aproape 15 ani, Viorel Niculae a crescut in jurul sau o echipa de profesionisti si a dezvoltat un business unic, specializat, care este astazi o entitate recunoscuta in bransa: VEM PROIECT LIGHTING.

Grupul Menatwork a sustinut Forumul International Building Education 2016 in calitate de partener master. De asemenea, Grupul Menatwork a participat si la prima editie a evenimentului Building Health 2015, din octombrie, unde s-a discutat despre calitatea spatiului medical.

Seria de evenimente dedicata calitatii spatiului educational si medical, unica in Romania prin concept si prin organizare, este initiata si realizata de BORO PR & COMMUNICATION si ORDINUL ARHITECTILOR DIN ROMANIA. Primele editii Building Education Bucharest International Forum si Building Health Bucharest International Forum au reunit peste 650 de arhitecti, lideri, investitori si manageri din sanatate si din educatie, profesionisti, responsabili si stakeholderi din cele doua domenii, speakeri internationali din 25 de tari, furnizori de solutii si de tehnologii. 

Organizatorii va invita la cea de-a doua editie a forumului pentru calitatea spatiului medical, Building Health Bucharest International Forum, care va avea loc pe 19 si 20 octombrie 2016, la Athénée Palace Hilton Bucharest Hotel, impreuna cu ROHO - Romanian Hospital Convention 2016, eveniment dedicat calitatii actului medical.

 

Citeste si: 

Building Health BUCHAREST INTERNATIONAL FORUM 2015 - 22 octombrie

Articole Similare

Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Citeste articolul
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
Citeste articolul
Cunosti semnificatia culorilor?
Cunosti semnificatia culorilor?
Citeste articolul
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
Citeste articolul
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Citeste articolul
Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
    Acceseaza produsele in functie de producator