Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

[Light + Building in 2016]: Cand spatiile moderne prind viata!

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!




Solutiile inteligente si designul modern sunt fundamentul pentru imbunatatirea calitatii vietii. Tema principala de la Light+Building 2016 este crearea spatiilor moderne folosind arhitectura imbinata cu tehnologia,  in special iluminatul.

 

Expozitia de la Frankfurt din 13-18 martie, Light+Building 2016 este cel mai important eveniment unde se intalnesc din 2 in 2 ani cele mai renumite nume din Europa din domeniul iluminatului, ingineriei electrice si automatizarilor cladirilor.

 

Ce este Light+Building 2016?


1. Este un eveniment de la care nu trebuie sa lipseasca nici un arhitect, designer, proiectant, inginer, specialist in iluminat si oricare distribuitor din industria iluminatului.

2. Se organizeaza din 2 in 2 ani;

3. Are loc la Messe Frankfurt – una dintre cele mai mari spatii pentru expozitie din Frankfurt, Germania;

4. Vor fi prezenti peste 1.500 de expozanti din domeniu;

5. Sunt asteptati peste 210.000 de vizitatori;

6. Principala tema la Light + Building este eficienta energetica.

7. Motto-ul de la Light + Building 2016 este ‘digital – individual – conectat’.

8. Cele 3 teme discutate de anul acesta sunt:                                      

- Iluminatul;

- Ingineria electrica;

- Automatizarea casei si cladirilor;

9. Sunt prezentate ultimele inovatii din domeniul iluminatului, ingineriei electrice si automatizarea caselor si cladirilor.

10. Design Plus powered Light+Building este premiul care se acorda celor mai revolutionare produse expuse de expozanti in functie de design, ecologie si tehnologie.

11. Excelenta in domeniu este premiata cu alte 5 premii in afara de Design Plus pentru inovatia in domeniul iluminatului, arhitecturii imbinate cu tehnologia. 

11.  Se acorda premiul "Building Future"  persoanelor publice remarcabile care au contribuit la dezvoltarea durabila a societatii, prin cercetare stiintifica de pionierat sau un angajament social.

12.  V.E.M. Proiect Lighting, distribuitor exclusiv in Romania a brandului ILMAS, te asteapta la standul J10 ILMAS, din salonul 4.2.


Ilmas la Light+Building 2016

stand ilmas light building 2016


Vimar la Light+Building 2016

vimar la light-building.jpg


stand vimar light building 2016

Ne vedem la Light+Building 2016! 



Postat in Evenimente
1 5
Popescu Ion 15 Februarie 2016

V.E.M Proiect, ne vedem la Frankfurt!

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Evenimente, in cel mai scurt timp posibil.