Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

3 detalii care fac diferenta in noul tau apartament

  13-09-2017

 

Achizitia unui apartament poate insemna un proces de durata. Pentru ca investitia este una mare, atentia la avantajele pe care le ofera un apartament este ridicata. De asemenea, oferta este variata, apartamente noi in Bucuresti sau in marile orase ale tarii, construite in complexe rezidentiale ofera finisaje incluse. Cunoscutele blocuri vechi necesita un proces de renovare. Criteriile de alegere ale unei locuinte sunt insa multiple. Indiferent de optiune, cateva elemente ale noului tau apartament pot face diferenta.

 

Parchetul

Unul dintre cele mai populare tipuri de pardoseala este parchetul din lemn. Acesta este o alegere excelenta pentru casa ta. El ofera un aspect sofisticat si se potriveste oricarui stil de viata, fiind usor de curatat si avand o durata de viata foarte mare.

Parchetul este de diferite tipuri. Asadar vei intalni parchet din lemn masiv, parchet stratificat, parchet laminat, realizat din lemn de fag, frasin, nuc, stejar, in tonuri de culoare distincte, dar si de grosimi diferite, de la 6 mm pana la 12 mm.

Parchetul laminat este unul mai accesibil la pret, fiind totodata considerat foarte practic.

Investitia intr-un parchet de calitate este de dorit, dat fiind faptul ca pardoseala intr-o casa contribuie extrem de mult la atmosfera generala a incaperii si este o alegere pe timp indelungat, spre deosebire de o piesa de mobilier care se poate schimba cu usurinta.

 

Gresia si faianta

Dedicate cu precadere bailor si bucatariilor, gresia si faianta din apartamentul tau sunt o alegere cu greutate, dat fiind rolul semnificativ pe care il joaca in designul de interior. Pentru ca ingradirile sau prejudecatile nu isi au locul in amenajarea locuintelor, gresia este folosita cu succes inclusiv in living. O gresie pentru living pune foarte mult in evidenta spatiul. Modelele variate vor face ca tu sa gasesti pentru oricare dintre incaperi ceea ce iti doresti.

Un tip de gresie la moda, dar si de calitate este indragita gresie portelanata, asemanatoare cu marmura.

 

Obiectele sanitare

Obiectele sanitare sunt astazi adevarate piese decorative. Chiuvete in linii drepte sau curbe, montate pe blat sau incastrate, chiuvete cu picior ori suspendate, clasice sau moderne, intr-un stil minimalist, cazi drepte sau pe colt, poti adapta totul cat mai bine baii tale, indiferent daca este mare sau mica. Poti face din baia ta una de-a dreptul sofisticata.

 

Emenatwork te ajuta sa te inspiri pentru produsele destinate renovarii apartamentului tau. O gama larga de produse te asteapta, astfel incat misiunea ta sa fie mult simplificata, iar sfaturile sosite de la specialisti sa te ajute sa iei decizia potrivita.

Articole Similare

Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Citeste articolul
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
Citeste articolul
Cunosti semnificatia culorilor?
Cunosti semnificatia culorilor?
Citeste articolul
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
Citeste articolul
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Citeste articolul
Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
    Acceseaza produsele in functie de producator