Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

5 idei moderne pentru iluminatul grădinii

Vezi articolele din:

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!sursa foto: https://www.pexels.com/photo/shallow-focus-photography-of-string-lights-on-tree-1389431/


Vremea bună a venit, în sfârșit, așa că acum este momentul să finalizezi proiectul de amenajare a grădinii tale, pentru a putea găzdui mese în aer liber, petreceri și întâlniri cu cei dragi, care se întind mult timp după ce soarele a apus. Unul dintre elementele cheie ale designului grădinii este iluminatul exterior. Lumina ambientală, confortabilă și esențială, te ajută să profiți la maximum de grădina ta, dar știi care sunt cele mai noi opțiuni de iluminat pentru curtea casei? Pentru a duce la bun sfârșit aranjarea grădinii tale, ți-am pregătit mai jos cinci idei moderne pentru iluminatul de exterior, în scopul de a obține un spațiu confortabil și primitor, în care vei petrece momente relaxante chiar și după asfințit. 


1. Felinarele

Felinarele sunt o opțiune perfectă de iluminat exterior. Acestea pot fi grupate pe terase pentru un plus confortabil de relaxare în grădină, pot alinia aleile pentru a ghida invitații spre locul petrecerii, sau pot chiar adăuga o strălucire intimă la o cină luată în aer liber. Așadar, alege un model de corp de iluminat pentru grădină în stil de felinar și amplasează mai multe elemente de acest tip prin curte, pentru a seta o atmosferă aparte în cadrul exterior pe care l-ai amenajat pentru serile de vară.


2. Șirurile de lumini

Inspirate de instalația de brad de Crăciun, șirurile de lumini sunt o fabuloasă adiție în orice grădină și sunt îndrăgite pentru atmosfera de celebrare pe care o oferă. Creează un efect deosebit prin amplasarea acestora în zigzag, deasupra mesei de pe terasă, prin agățarea lor de ramurile copacilor din jur. Vei aduce o senzație de festival în interiorul curții tale, iar invitații se vor simți de minune în acest cadru romantic. Avansul tehnologic a adus o inovație pentru șirul de lumini cu becuri - banda LED. Alege această sursă de lumină pentru exterior și trasează cu ajutorul ei linia gardului, a spațiului pentru luat masa sau înfășoară trunchiurile copacilor, pentru un efect wow.


3. Proiectoarele

Ne îndepărtăm pentru câteva momente de amenajarea grădinii în scopul confortului și relaxării și includem în acest top proiectoare de exterior, care au rolul de a lumina puternic curtea, astfel încât să crești nivelul de siguranță și protecție al casei tale. Montarea câtorva asemenea proiectoare în exteriorul casei, îndreptate înspre zonele care ar putea deveni puncte de acces pentru oaspeții nepoftiți, te va scăpa de orice griji! Casa și curtea ta vor rămâne în siguranță pe tot parcursul nopții, întrucât răufăcătorii se concentrează asupra zonelor întunecate, prin care pot intra și dispărea la fel de ușor în urma unei infracțiuni.


4. Stâlpi de iluminat

O altă idee modernă de a ilumina grădina casei tale vine sub formă de stâlpi pitici pentru grădină. Cu sisteme de funcționare inovative din care poți alege - tehnologie LED sau captarea energiei solare, acești stâlpi de iluminat vin într-o mulțime de nuanțe și stiluri de design. Folosește-i pentru a delimita anumite zone din curte sau amplasează-i pe gazon, în mod aparent aleator, pentru un efect boho-chic senzațional. 


5. Spoturi LED

Știi că în amenajarea grădinii există cinci lucruri care nu ar trebui să lipsească din curtea ta? Ei bine, iluminatul este al șaselea! Iar atunci când există elemente ce pot transforma grădina, pe timpul nopții, într-o cursă cu obstacole (trepte, diferențe de nivel, ghivece de flori ș.a.), sursele de lumină devin cruciale! Iată de ce ultima idee modernă pentru iluminatul grădinii susține instalarea de spoturi cu tehnologie LED, pentru a puncta zonele care ar putea provoca accidentări nedorite.


O grădină frumos amenajată trebuie să poată găzdui momente plăcute și după ce soarele apune și întunericul se așterne, așa că nu mai aștepta și instalează în curtea casei tale surse de iluminat care vor spori atmosfera de relaxare, dar vor oferi și un plus de siguranță!


Postat in Ghidul cumparatorului

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ghidul cumparatorului, in cel mai scurt timp posibil.