Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

6 moduri inedite in care poti folosi gardurile sintetice de la Tenax

  18-06-2015

Daca esti preocupat de design-ul interior sau de peisagistica, ai ajuns cu siguranta si la categoria de garduri vii sau sintetice. Te-ai intrebat insa ce poti face cu ele, in asa fel incat sa-i lasi pe toti cu gura cascata?

Gardurile vii sintetice de la Tenax Divy au fost proiectate ca o alternativa decorativa pentru proiectiile traditionale, pentru a reinnoi o poarta veche, pentru a imbraca elegant un balcon sau pentru a ascunde zonele inestetice.  

Gardurile vii sintetice marca Tenax sunt sunt rapid si usor de instalat si nu necesita practic nici un fel de intretinere. Italientii care au patentat aceasta idee au venit cu o solutie isteata si ieftina pentru a lumina un colt plictisitor sau pentru a reimprospata un spatiu. In plus, aceste garduri sunt ideale pentru zonele care sunt lipsite de plante naturale, sau sunt uscate si aride.

 tenax4.JPG


1. Peretii din baie

Gardurile vii sintetice Divy Tenax pot fi folosite pentru design-ul peretilor din spatiile reci cum ar fi baia.

 

tenaxdfh1.JPG


2. Un decor inedit

Daca interiorul tau are nevoie de o pata de culoare, de ce nu ai alege un gard viu pentru accentul de culoare si improspatare?

 

tenax3etyj.JPG


3. Margine ornamentala pentru obiecte

Gardurile Tenax pot fi folosite in interior si pentru a masca sau imprejmui un anumit obiect. In cazul de fata, am ales ca exemplu modelul Divy Bosso pentru a integra in design-ul interior un televizor – spatiul devine mai deschis si mai prietenos.

 

gdgt.JPG


4. Exterioare elegante

Pe langa utilizarile specifice gardurilor vii sintetice, te-ai gandit vreodata ca ai putea folosi un astfel de gard pentru decorarea piscinei? Sau pentru mascarea unui spatiu astfel incat sa iti poti transforma piscina in spatiu de petrecere?

 

ristorantt.JPG


5. Nuante vii

Gardurile vii sintetice nu trebuie neaparat sa fie verzi. Daca esti adeptul unui decor relaxant, cu accente cromatice specifice toamnei, atunci iti recomandam modelul Divy Acero Rosso pentru ornamentarea unui bar din living sau a unei terase mici

 

tenaxshtgj2.JPG


6. Accente minimaliste

Iti place natura dar iubesti si aspectul curat al designului minimalist? Ai o casa spatioasa si luminoasa si iti doresti un accent natural? Un perete de iedera naturala ar fi foarte greu de intretinut, asa ca Tenax vine cu o solutie: un perete sintetic asemantor plantelor cataratoare, pe care il poti instala si dezinstala foarte usor si care schimba complet modul in care arata livingul, holul sau mansarda ta. 

Acum, dupa ce ti-am prezentat 6 modalitati noi in care poti folosi gardurile sintetice de la Tenax, suntem curiosi in ce alte spatii crezi ca s-ar potrivi astfel de garduri.

Iti dorim multa inspiratie in proiectele tale! Iar pentru orice informatie, specialistii nostri iti stau la dispozitie!

Produse Asociate

Recomandari in cadrul acestui articol
Prod. Favorit Compara Gard viu sintetic Divy Laurus 1x3m Gard viu sintetic Divy Laurus 1x3m Gard viu sintetic divy laurus 1x3m 292,33 Lei / rola Adauga in cos
Prod. Favorit Compara Gard viu sintetic Divy Simple 1x5m Gard viu sintetic Divy Simple 1x5m Gard viu sintetic divy simple 1x5m 111,25 Lei / rola Adauga in cosLa comanda
Prod. Favorit Compara Gard viu sintetic Divy Hedera 1x3m Gard viu sintetic Divy Hedera 1x3m Gard viu sintetic divy hedera 1x3m 321,61 Lei / rola Adauga in cos

  Articole Similare

  Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
  Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
  Citeste articolul
  7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
  7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
  Citeste articolul
  Cunosti semnificatia culorilor?
  Cunosti semnificatia culorilor?
  Citeste articolul
  VORTICE – linia de aparate pentru igiena
  VORTICE – linia de aparate pentru igiena
  Citeste articolul
  Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
  Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
  Citeste articolul
  Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
   Acceseaza produsele in functie de producator