Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala

  02-02-2012

Sistemul folosit pentru incalzirea electrica in pardoseala nu are drept unica destinatie podeaua. Confuzia apare deoarece sintagma “incalzire in pardoseala” este perceputa ca o limitate a locului unde poate fi folosita banda ce transforma electricitatea in caldura. In practica, ea poate fi utilizata cu succes intr-o multime de locuri, gratie calitatilor ei speciale.


1. Caile de acces, aleile sau potecile  - utilizate cu usurinta iarna


Caile de acces, aleile sau potecile
pot deveni utilizabile iarna (sau in zonele reci) gratie sistemului Termo 3500. Poate fi folosit si pentru prevenirea accidentelor si inlaturarea riscului de derapaj, poleiul si gheata reprezentand un real pericol pentru strazi sau sosele, mai ales acolo unde exista curbe.


2. Acoperisul si terasa ta incalzite, iar iarna stai fara grija zapezii depuse

Iarna, zapada reprezinta o suprasarcina periculoasa pentru acoperisul sau terasa ta . Turturii de gheata sunt un pericol pentru oameni, animale sau obiecte atunci cand se rup si cad de la distanta. In acest sens exista si o lege pentru indepartarea turturilor si a ghetii formate pe burlane, acoperis, fatade. Toate acestea pot fi preintampinate folosind membrana termo-conductiva, care multumita grosimii reduse, de cativa milimetri, poate fi montata in aceste locuri greu acceisibile.


3. Rampe si scari cu sistem de incalzire incorporat pentru a fi usor circulate

O rampa, treptele/scarile, sau un spatiu inclinat sunt alte exemple de locuri care, pentru a putea fi utilizate in conditii de siguranta. Acestea trebuie sa fie ferite de inghet. In acest caz, sistemele de incalzire devin ideale pentru curti, mai ales acolo unde exista copii si/sau batrani.

 

4. Magaziile, halele, depozitele, magazinele, salile de cinematograf sau sport incalzite de jos in sus

Spatiile inalte sau de mari dimensiuni, cum sunt magaziile, halele, depozitele, bisericile, magazinele, salile (de cinematograf sau sport) sunt dificil de incalzit, tocmai din cauza volumului mare. Membrana se dovedeste a fi de un real ajutor, oferind caldura chiar acolo unde e important: de jos in sus, faciltand incalzirea oamenilor.


5. Sere sau solarii incalzite pentru dezvoltare optima a plantelor

Pentru sere sau solarii puteti folosi folia termica, pentru a mentine constant o temperatura optima pentru dezvoltarea plantelor. Chiar si fermele de animale pot beneficia de avantajele folosirii membranei utilizate la incalzirea electrica in pardoseala.


6. Suprafetele denivelate sau chiar curbe incalzite uniform

Suprafetele denivelate sau chiar curbe sunt acele locuri in care practic nu exista o alta cale pentru incalzire, din cauza reliefului atipic. Fiind flexibila si rezistenta, folia termo-conductiva reprezinta o solutie moderna, accesibila


7. Tevile sau instalatiile protejate termic rezistente la temperaturi negative

In sezoanele reci sau regiunile cu frig sever, tevile sau instalatiile pot fi protejate folosind sistemul Termo3500, eliminand riscul de a se sparge si mentinandu-le astfel functionalitatea pe durata iernii. Aceasta metoda se poate aplica si rezervoarelor (de apa).


Tu, in ce spatiu ai folosi incalzirea incoporporata?

----------------------------------------------------------

Daca-ti doresti sa afli mai multe despre materialele recomandate pentru montarea pardoselii incalzite, oricand ne poti lasa cererea ta la adresa contact @ emenatwork.ro sau daca ai o intrebare posteaza-o aici si vom fi incantati sa iti raspundem.

Citeste si:

Cum sa construiesti pas cu pas un sistem ECO pentru pardoseala incalzita din gresie portelanata


Sursa foto: Revista constructiilor.

Articole Similare

Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Citeste articolul
Cunosti semnificatia culorilor?
Cunosti semnificatia culorilor?
Citeste articolul
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
Citeste articolul
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Citeste articolul
Linoleum vs PVC: Caracteristici, avantaje si modele
Linoleum vs PVC: Caracteristici, avantaje si modele
Citeste articolul
Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
    Acceseaza produsele in functie de producator