eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

7 mituri despre linoleum


 

În ansambluri rezidentiale, spatii comerciale sau constructii industriale, opiniile diferã în functie de tipologia tipului de pardosealã folositã. Dacã pentru majoritate pretul si durabilitatea sunt cei mai importanti factori în luare deciziei, altii pun accent pe latura esteticã.

Linoleumul este o pardosealã profesionalã, antibacterianã, perfectã în orice spatiu, inclusiv în cel cu trafic intens: spitale, scoli, universitãti, grãdinite, showroomuri si magazine. Faptul cã aratã foarte bine si dupã 10 ani, se întretine si se curãtã usor, sunt avantaje care recomandã acest tip de produs de la Tarkett.

 

În acest articol îti prezentãm 7 mituri despre linoleum:

 

1. Linoleum este acelasi lucru cu vinilul (PVC)

Fals. Linoleumul este un produs natural, antibacterial si non-alergenic, realizat din rãsinã de pin, plutã, lemn, pe când vinilul este sintetic. În realitate, cele douã produse sunt diferite, având doar câteva proprietãti asemãnãtoare.

 

2. Linoleumul nu rezistã la umezealã

Fals. În comparatie cu vinilul, care este un produs impermeabil, tipul de linoleu Tarket este foarte rezistent la umezealã, însã, dacã nu este instalat corect poate fi deteriorat de apã. Este o solutie perfectã pentru scoli, grãdinite sau spitale, datoritã caracteristicilor antibacteriale, ceea ce face din linoleum o alegere des întâlnitã în spatiile cu trafic mare.

 

3. Linoleumul este usor de degradat

Fals. Fiind un material omogen, care poate rezista pânã la 40 de ani, înseamnã cã linoleumul de la Tarket este extrem de rezistent si de durabil, iar zgârieturile sunt greu de observat datoritã culorilor ce pot sã ascundã aceste mici imperfectiuni.

 

4. Linoleumul este greu de curãtat

Fals. Modalitatea de întretinere este extrem de simplã dacã folosim ce avem la îndemânã, adicã o mãturã si un mop. În acest fel, pardoseala din linoleum se curãtã foarte simplu, iar raportat la calitate si la Tarket pret, putem fi siguri cã am fãcut cea mai bunã investitie.

 

5. Limitã de modele si de culori pentru linoleum

Fals. În prezent, se dispune de o gamã largã de culori si modele. Astfel, se pot realiza o multime de design-uri interioare, indiferent de stilul ales. Asemeni modelelor de parchet Tarkett care pun la dispozitie diferite nuante si forme grafice, si linoleumul a devenit ofertant din acest punct de vedere.

 

6. Linoleumul nu este natural

Fals. Tarkett linoleum oferã podele 100% ecologice, realizate din materiale naturale, cu o duratã mare de viatã, ce au o rezistentã ridicatã la conditii de trafic intens.

 

7. Linoleumul nu izoleazã fonic si termic

Fals. Datoritã proprietãtilor sale izolante, sunetele sunt oprite, ceea ce transformã pardoseala Tarkett linoleum într-o experientã plãcutã, când vine vorba de acusticã.

Fiind un material confortabil, care reuseste sã izoleze fonic si termic, este ideal în birou sau bucãtãrie, beneficiind si de un avantaj de pret pe care producãtorul Tarkett îl oferã clientilor sãi.

 

Indiferent de produsul dorit - Tarkett linoleum sau parchet Tarkett - te poti documenta pe eMenatwork.ro sau poti solicita consultantã specializatã pentru a fi îndrumat cum sã alegi produsul potrivit.

Articole Similare

Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Citeste articolul
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
Citeste articolul
Cunosti semnificatia culorilor?
Cunosti semnificatia culorilor?
Citeste articolul
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
Citeste articolul
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Citeste articolul

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.