Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Accesorii sisteme usi glisante

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork! 

Eclisse este cunoscuta si apreciata la nivel international, deoarece a perfectionat si accesorizat cadrul metalic pentru usile glisante, realizand astfel structuri complexe, la un nivel ridicat tehnic si calitativ, in masura sa imbunatateasca confortul fiecarui spatiu. Alaturi de sistemele pentru usi glisante puteti gasi, optional, accesorii ale sistemelor de glisare Eclisse, destinate spatiilor de interior.

Auto-inchidere

Prin intermediul acestui sistem mecanic, usa odata deschisa urmeaza sa se reinchida singura, in mod automat. Totodata asigura reglarea vitezei de inchidere a usii, fara a fi necesara eliminarea panoului de usa, tocului, pervazului. Acest mecanism poate fi instalat atat in timpul, cat si dupa montajul sistemului de glisare, datorita sinei extractibile (brevetata), detasabile.
Dupa instalare, mecanismul de autoinchidere nu se vede la exterior si este furnizat cu Profil Security.
Mecanismul de autoinchidere se poate aplica modelelor: Unico, Luce Unico, Unilaterale, pentru uz rezidential, comercial, public, hotelier, medical etc..

Note:
• instalarea mecanismului de autoinchidere presupune reducerea golului de trecere cu aprox. 10mm;
• mecanism furnizat la cerere.

 

Motorizare

Unica in piata, motorizarea este un sistem electronic inteligent, care permite deschiderea si inchiderea unei usi, in mod automat, printr-o miscare dinamica la deschidere si delicata la inchidere. In cazul usilor simetrice (in oglinda), motorizarea asigura o miscare simultana.

Viteza miscarii usilor se regleaza automat in functie de dimensiunile golului de usa si de greutatea panoului, astfel incat sa permita o functionare succesiva, chiar si in situatii permanent repetabile (ex: restaurante, bucatarii, sali de conferinte, destinatii publice etc.).

Motorizarea se poate aplica modelelor: Unico, Estensione, Luce Unico, Luce Estensione, Unilaterale echipate cu usi din lemn sau sticla, a caror greutate nu depaseste 70 Kg/buc.

Disponibil la cerere, mecanismul de motorizare poate fi instalat atat in timpul, cat si dupa montajul sistemului de glisare datorita sinei extractibile (brevetata), detasabile.

In versiunea standard, mecanismul de motorizare este furnizat cu comutator de control, iar la cerere se poate echipa cu comutator de control radio, fotocelula sau radar.

Sistemul electronic de motorizare a usilor este produs conform reglementarilor in vigoare referitoare la siguranta si compatibilitatea electromagnetica.

Note:
• in cazul intreruperii energiei electrice, dupa 10 secunde, Motorizarea permite deschiderea si inchiderea manuala;
• in cazul instalarii intr-un sistem glisant aflat in functiune, latimea neta a golului de trecere se reduce cu 70 mm;
• compatibil sistemelor domotice;
• mecanism furnizat la cerere.

 

Rallenty Soft


Rallenty Soft este un mecanism care mareste functionalitarea usilor glisante, asigurand permanent o inchidere delicata si silentioasa: incetineste miscarea si usa se inchide usor.
Este confectionat  din material plastic dur si se fixeaza pe canatul superior al usilor din lemn (exclusiv). Aplicarea Rallenty Soft este posibila si in cazul usilor puse in functiune, prin eliminarea panoului din compartimentul de glisare.


Rallenty Soft se aplica modelelor UNICO, ESTENSIONE, TELESCOPICA, UNILATERALE in pereti de gips-carton si in pereti de zidarie.

Rallenty Soft este diponibil in doua versiuni:
• cu mecanism de Auto-inchidere;
• pentru panouri de usa cu greutate cuprinsa intre 40-50 Kg.

Note:
• mecanism destinat exclusiv usilor din lemn;
• mecanism furnizat la cerere.

 

Profil Security

Profilul Security este un profil de aluminiu extrudat special proiectat pentru a se adapta perfect la dimensiunea ghidajului de culisare, deja montat pe structura metalica a sistemului culisant. Furnizat la lungime standard (1000mm), profilul Security se regleaza prin decupare, la dimensiunea panoului de usa, pe care urmeaza sa fie montat.

Prezenta profilului Security previne deformarea canatului inferior al usii, iar miscarea de culisare devine uniforma. Prin intermediul acestuia, usa se poate folosi timp indelungat in spatii cu umiditate ridicata (bai, saune, piscine, bucatarii, uscatorii, camere de centrala, pivnite, beciuri, crame, subsoluri etc.).

Note:
• mecanism destinat exclusiv usilor din lemn;
• mecanism furnizat la cerere.

Postat in Noutati tehnologice

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Vezi si produse din categoriile

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Noutati tehnologice, in cel mai scurt timp posibil.