Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Alege parchet laminat Egger in 2016 si vei fi recompensat prin programul Egger ProfiProgramme

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!eMenatwork, partener al producatorului Egger, sustine concursul ProfiProgramme. Descopera mai multe detalii despre concurs aici.


Egger, unul dintre cei mai importanti producatori europeni pentru parchet laminat,  a lansat in aprilie 2016 programul de fidelizare Egger Profiprogramme dedicat clientilor si distribuitorilor sai. Prin intermediul Egger ProfiProgramme, se doreste imbunatatirea parteneriatelor Egger si cresterea performantelor tuturor celor implicati, avand avantaje atat pentru distribuitori, cat si pentru montatori sau proiectanti.

 

Cui se adreseaza Egger ProfiProgramme

 

Programul de fidelizare Egger Profiprogramme se adreseaza in special: tamplarilor, dulgherilor, proiectantilor si montatorilor de parchet din Romania indiferent ca este persoana fizica autorizata sau persoana juridica.

 

Avantaje Egger ProfiProgramme

 

Sursa: www.egger.com

Fiecare achizitie de produse marca Egger inseamna puncte, iar aceste puncte se vor transforma in premii, seminarii interesante sau materiale publicitare. Sloganul programului “Impreuna obtinem mai mult” subliniaza scopul acestui program de fidelizare prin care producatorul Egger sustine performanta si imbunatatirea parteneriatelor prin oferirea de:

1. Servicii - pentru consilierea clientilor mai bine cu ajutorul materialelor publicitare; 

2. Experienta: EGGER Profiprogramme va asteapta cu sesiuni de formare exclusiviste si seminarii de know-how unice;

3. Avantaje: Punctele colectate pot fi schimbate si în bonusuri atractive, dintr-o varietate de domenii: de la cuburi, carcase si huse personalizate pana la trusa de scule, automat de cafea, telefoane si televizoare.

 

De asemenea, va invitam sa rasfoiti brosura speciala a concursului Egger Profiprogramme si sa descoperiti avantajele care vi se potrivesc cel mai bine. 

 

 

eMenatwork.ro, partener al producatorului Egger, sustine concursul ProfiProgramme.

 

Este bine de stiut ca orice achizitie a produselelor marca Egger existente in magazinul eMenatwork precum parchet laminat clasic, parchet laminat rezistent la apa, parchet laminat silentios din colectia Cork+ va aduc puncte bonus in programul Egger.


 

Inscriere in Egger ProfiProgramme cu 500 de puncte bonus

 

Inscrierea in ProfiProgramme se face pe site-ul oficial al producatorului, mai exact de aiciIn plus, de indata ce va inscrieti in program, porniti la drum cu un pachet de bun venit in valoare de 500 de puncte bonus. Iar fiecare achizitie inseamna acumularea de noi puncte pe care le veti transforma fie in premii, fie in servicii alegand varianta care va avantajeaza mai mult.


---------------------------------------------------------------------------------
Daca doriti sa cunoasteti mai multe informatii despre Egger ProfiProgramme, oricand ne poti lasa cererea ta la adresa contact @ emenatwork.ro sau daca ai o intrebare posteaza-o aici si vom fi incantati sa iti raspundem.

Postat in Ghidul cumparatorului

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Vezi si produse din categoriile

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ghidul cumparatorului, in cel mai scurt timp posibil.