eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

By-Me. Automatizarea pentru casa


By Me. Automatizarea pentru casa

Usor, simplu si intuitiv, sistemul de automatizare pentru casa By-Me este proiectat pentru a fi compatibil cu orice tip de casa si stil de viata, viata noastra de zi cu zi devenind mai usoara si mai confortabila.

By-Me este un sistem bus, usor de programat, facut sa coordoneze utilizarea tuturor  functiilor controlate traditional, folosind dispozitive standard (intrerupatoare, variatoare, programatoare de timp, videointeronie, sisteme de securitate). Aceste module/sisteme nu au posibilitatea de a intercomunica si prin urmare, nu pot fi programate sau gestionate dintr-un singur punct.

Prin urmare, sistemul de casa inteligenta By-me, integreaza toate aceste functii electrice ale casei intr-un sistem centralizat, pentru a permite controlul eficient al acestora din unul sau mai multe puncte.

Sistemul de automatizare By-Me este compatibil cu retelele Konnex, un standard de comunicatie international pentru automatizari de case si cladiri, pentru garantarea interoperabilitatii cu mii de echipamente, produse de catre companii asociate Konnex.

Prin simpla apasare a unui buton se poate realiza activarea unui scenariu din cele 32 de scenarii disponibile pe o unitate centrala.Scenariile se configureaza functie de nevoile zilnice si pot sa includa: zone termice, lumini, comfort, actionari cu motor, etc.. Acest sistem de casa inteligenta permite controlul si monitorizarea la distanta prin intermediul telefonului mobil. Sistemul monitorizeaza functiile din casa, iar in cazul unei alarme, transmite cu promptitudine mesajele catre utilizatori. In cazul unei sarcini peste nivetul maxim, sistemul deconecteaza automat circuitele electrice, respectand secventa preprogramata de deconectare, pentru a evita o pana de curent.

Siguranta si securitatea, comfortul, economia de energie, videointerfonul, toate aceste functii sunt integrate intr-un sistem unic, ce se adapteaza permanent la nevoile utilizatorului.

Completat de Eikon, Idea si Plana, gamele de aparataj modular Vimar, automatizarea pentru casa By-Me se potriveste foarte usor cu orice design interior al locuintei.

 

Sigurata si Securitate.

Sistemul Vimar By-Me duce la o crestere considrabila a sigurantei si securitatii in casa si imprejurimi, prin integrarea si conectarea tuturor componentelor intr-un singur sistem ce maximizeaza performantele si avertizeaza proprietarul casei asupra pericolelor iminente.Utilizarea unui singur bus permite integrarea a:

Senorilor de gaz metan/GPL/monoxid de carbon, fum, inundatie. Ori de cate ori un senzor calibrat corespunzator detecteaza o situatie periculoasa,  Sistemul By-Me transmite o alarma prin SMS si poate dezactiva diverse dispozitive, cum ar fi electrovalvele, in scopul de a asigura cladirea.

Detectoarelor de miscare, permit detectarea intrarilor nedorite si avertizarea proprietarului prin intermediul alarmelor sonore si a mesajelor SMS. Acesti detectori pot fi porniti/opriti folosind dispozitive adecvate( tastaturi digitale, cititoare de carduri, etc.) si sunt controlate si monitorizate de unitatea centrala si unitatile sensibile la atingere (touch screens) de 4,3 inch.Acesti senzori pot realiza si alte functii, ca de exemplu: detectorii de miscare pot fi folositi pentru a activa/dezactiva circuitele de lumini, in acelasi mod in care un senzor de fereastra poate fi folosit pentru a opri/porni automat o unitate de aer conditionat sau incalzire.

Camerele video de interor, pentru a realiza un sistem de televiziune cu circuit inchis. Deosebit de util familiilor cu copii mici sau sugari, permite parintilor monitorizare permanenta a copiilor prin intermediul monitorului unitatii centrale sau prin intermediul unui televizor, prin activarea functiei de monitorizare copil (baby watching).By Me. Automatizarea pentru casa


Comfort

By-Me duce comfortul casei la un nivel superior. Climatizarea pentru una sau mai multe camere poate fi programata nu numai functie de temperatura ambientala sau ora din zi, ci si functie de prezenta in camera, pozitia ferestrelor, temperatura in camerele adiacente. Poate fii, de asemenea, inclusa intr-un scenariu. Mai mult, componentele sistemului de climatizare si softwer-ul operational pot fi controlate prin intermediul telefonului mobil, caracteristica extrem de utila pentru proprietarii de case de vacanta. Controlul iluminatului completeaza beneficiile sistemului de automatizare By-Me, alaturi de confortul sporit si economia de energie.CU By-Me se pot creea scenarii care sa satisfaca nevoileutilizatorilor, cum ar fi aprinderea unui grup de circuite de iluminat in anumite contitii sau la ocazii speciale sau stingerea tuturor luminilor la plecare.Posibilitatile sunt delimitate. Chiar si unele operatiuni de baza de uz casnic,cum ar fi deschidere/inchidere rulouri, jaluzele, usi si porti, pot si automatizate si controlate de catre By-Me intr-un mod simplu si usor de utilizat.


Control

Acesta este principalul atuu al sistemului de automatizare By-me, in comparatie cu sistemele conventionale de iluminat si instalatiile electrice clasice. Parametrii intregului sistem pot fi configurati si modifcati in orice clipa. Asta inseamna ca toate functiile sistemului (securitate, scenarii de lumini, climatizare, actionari cu motor, controlul sarcinilor etc.) pot fi monitorizate si controlate central, de la unitatea de comanda si control sau local, de la unitatea sensibila la atingere (touch screen). Aceasta centralizare a tuturor functiilor casei simplifica controlul sistemului de automatizare si ecomoniseste timp si resurse.

By Me. Automatizarea pentru casa

 

 

Monitorizare  si controlul la distanta

Sistemul de automatizare pentru casa By-Me comunica cu utilizatorul pe mai multe cai.

Prin intermediul telefonului mobil. De exemplu, cu un simplu mesaj text, se pot realiza: activarea/dezactivarea sistemul de securitate, transmiterea alarmelor de efractie, controlul climatizarii, activarea scenariilor de confort si iluminat etc.

 Diversele alarme tehnice, de exemplu cu privire la caderile de tensiune, scurgerile de gaze sau apa, se pot transmite, de asemenea, pe telefonul mobil. Utilizand alicatia Vimar, integrata in Windows Media Center, va puteti conecta la sistemul de automatizare pentru casa prin intermediul televizorului, utilizand telecomanda sau utilizand un computer personal. Asta insemana ca puteti sa supravegheati intreaga casa, sa gestionati alarmele de efractie/tehnice, sa aveti acces la imaginile de la sistemul de televiziune cu circuit inchis si videointerfon, toate acestea in timp ce vizionati un film asezat comfortabil pe canapea, ascultand muzica sau cand lucrati la calculator.By Me. Automatizarea pentru casa

 

Videointerfonul

Prin instalarea unuia sau mai multor panouri de apel exterioare in sistemul de automatizare pentru casa, este posibil sa comunicati cu vizitatorii si sa le permiteti accesul in curtea/casa dumneavoastra. Puteti viziona imagini ale apelatorului, actiona incuietoarea electrica, activa circuitele de iluminat de la intrare si realiza apeluri intre panourile de interior, toate acestea de la unitatea de comanda si control.

Articole Similare

Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Citeste articolul
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
Citeste articolul
Cunosti semnificatia culorilor?
Cunosti semnificatia culorilor?
Citeste articolul
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
Citeste articolul
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Citeste articolul

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.