Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Ce este o plasa de umbrire si care este utilitatea ei

Fii primul care afla noutatile!

Primesti sfaturi si idei de la profesionistii eMenatwork


Esti mereu la curent cu noutatile din domeniu


Alatura-te comunitatii de profesionisti eMenatwork!Link foto: https://www.emenatwork.ro/plasa-protectie-vizuala-texstyle-prive-1x5m-p37665-t81.html


Plasa de umbrire este materialul fabricat din polimeri de calitate, rezistent pe termen lung, dar si rezistent impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile. Nu se rupe usor, se poate folosi si pe orizontala, dar si pe verticala si este ideala pentru protejarea teraselor, gradinilor,  curtii exterioare, chioscurilor sau balcoanelor.


Plasa de umbrire este si o solutie recomandata pentru legumicultorii care se ocupa cu plantarea si ingrijirea legumelor deoarece are rolul de a scadea cantitatea razelor solare care intra direct in solar. Este disponibila intr-o gama variata de modele si culori: plasa de umbrire verde, alb cu albastru, gri, maro, etc. Plasele de umbrire sunt ideale pentru a fi folosite in spatiile in care bate vantul sau este curent, pentru a proteja plantele sau florile din apropiere, dar pot fi aplicate si pe gard, pentru a asigura o protectie vizuala a curtii si gradinii, dar si pentru a schimba aspectul gardului.Care este utilitatea plaselor de umbrire


Plasa de umbrire este elementul care ofera confort si protectie impotriva vantului si poate fi un accesoriu estetic deoarece ai posibilitatea sa il alegi in functie de restul culorilor folosite in amenajarile exterioare.

Principalul scop al plaselor de umbrire este acela de a reduce intensitatea luminii. Sunt folosite mai ales in cazul anumitor tipuri de legume, care atunci cand sunt in crestere nu au nevoie de o cantitate prea mare de lumina. Au puterea de a reduce lumina intr-un procent de 30% pana la 50%, in functie de zona in care sunt montate.

De asemenea, plasele de umbrire se pot alege in functe de gradul de umbrire pe care il doresti. Sunt disponibile modele cu un grad de umbrire care poate incepe de la 70% si pot ajunge pana la 90%. Plasa se poate alege, in primul rand, in functie de locul in care urmeaza sa fie montata.Printre avantajele majore ale plaselor de umbrire se regasesc:


- Pastreaza o temperatura optima in interiorul zonei in care sunt montate, de exemplu in solarele si serele cu legume si nu afecteaza sub nicio forma calitatea legumelor ori a florilor.

- Este un produs stabilizat UV si poate fi folosit si pe terenurile aflate in camp, acolo unde exista o lumina directa, mult mai puternica.

- Montarea unei plase de umbrire poate evita eventualele pagube care se pot produce din cauza temperaturilor caniculare.

- Plasele de umbrire vin cu garantia produsului si iti asigura certitudinea ca furnizorul iti va oferi toate resursele de care ai nevoie. Poti beneficia de o garantie de pana la 5 ani.

Postat in Ghidul cumparatorului

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Vezi si produse din categoriile

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ghidul cumparatorului, in cel mai scurt timp posibil.