Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

Ce inseamna o “casa inteligenta” si ce avantaje au produsele Vimar

  16-03-2016

Sursa foto: www.cedia.org

In urma cu cativa ani, notiunea de “casa inteligenta” parea desprinsa din filmele science-fiction si putine persoane indrazneau sa se gandeasca la faptul ca toate obiectele dintr-o locuinta pot fi controlate prin intermediul unor simple butoane. Cu toate astea, in prezent, o astfel de tehnologie a devenit un lucru comun si chiar o necesitate pentru oameni.

Pe scurt, o casa devine “smart” atunci cand luminile, aparatele electrocasnice, caloriferele, aparatele de aer conditionat, jaluzelele si sistemele de alarma interactioneaza si pot fi controlate de la distanta cu telefonul mobil.

O casa inteligenta asigura:

- Control (Monitorizezi intreaga locuinta cu ajutorul unor butoane);
- Confort (Temperaturi diferite, setari pentru iluminat si personalizare pentru fiecare camera);
- Eficienta energetica (Monitorizezi si controlezi consumul de energie);
- Siguranta (Monitorizezi sistemul de alarma);
- Comunicare (Interfata web pentru control la distanta prin telefon, smartphone si tableta);
- Sistem de sunet (Controlul independent al muzicii in fiecare camera din casa).

 

Prize si intrerupatoare Vimar:

Din dorinta de a le oferi clientilor sai cele mai bune produse si un raport corect intre calitate si pret, magazinul online Emenatwork pune la dispozitie articole realizate de compania Vimar, un producator care a reusit sa transforme modelele banale de intrerupator si prize obisnuite in elemente cu un design deosebit.

Vimar comercializeaza sisteme si produse pentru instalatii electrice inca din 1945, avand o experienta impresionanta in acest domeniu si garantand imbunatatirea continua a stilului de viata al utilizatorilor. Firma imbina perfect tehnologia avansata cu design-ul inovativ si reuseste sa gaseasca solutii practice pentru economisirea energiei, astfel ca este unul dintre liderii de pe piata din Italia.

Cateva dintre produsele cu care Vimar si-a castigat locul in topul preferintelor clientilor din intreaga lume sunt: zeci de variante de prize, modele de intrerupator cap scara, variator pentru lampi sau doze incastrate.

De-a lungul timpului, specialistii de la Vimar au dezvoltat un sistem de ultima generatie, numit “By-Me”, prin care este posibila controlarea intr-un mod sigur si eficient a unei case cu ajutorul unor elemente cheie, cum ar fi modele speciale de intrerupator si prize, sistem de video-interfonie si automatizari pentru porti. Astfel, indiferent ca esti birou sau in concediu, sistemul “By-Me” iti ofera controlul asupra casei tale la un click distanta.

Expertii eMenatwork iti stau la dispozitie pentru informatii suplimentare despre prize si intrerupatoare Vimar, precum si sfaturi despre cum iti poti transforma locuinta intr-o casa inteligenta.

Articole Similare

Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
Citeste articolul
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
Citeste articolul
Cunosti semnificatia culorilor?
Cunosti semnificatia culorilor?
Citeste articolul
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
VORTICE – linia de aparate pentru igiena
Citeste articolul
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
Citeste articolul
Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
    Acceseaza produsele in functie de producator