Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Cum alegi un partener de incredere pentru proiectul casei tale?

sumar O constructie solida porneste de la echipa care te inconjoara. Am invatat ca cele mai bune afaceri au la baza parteneriate puternice, bazate pe incredere si respect reciproc. Egger este o poveste de succes, alaturi de care am demonstrat ca putem face proiecte marete si de durata. Descopera mai multe citind articolul...

Am invatat ca cele mai bune afaceri au la baza parteneriate puternice, bazate pe incredere si respect reciproc. Egger este o poveste de succes, alaturi de care am demonstrat ca putem face proiecte marete si de durata.

 

Stim ca trebuie sa fim mereu pregatiti si bine informati pentru a fi consultantul perfect al clientului nostru, de aceea onoram invitatiile ce ne ajuta sa ne imbunatatim permanent cunostintele in domeniu.

De curand, am avut placerea sa participam la o serie de seminarii desfasurate la Radauti, ce au avut ca teme de discutii atat aspecte generale despre constructii, tendinte in design interior, cat si despre dezvoltarea abilitatilor in managementul vanzarilor. In plus, a fost o buna ocazie sa ne intalnim cu o parte dintre partenerii si clientii nostri si sa schimbam impresii si detalii despre constructii, amenajari interioare si finisaje.

 

Sursa foto

 

La fabrica din Radauti, am avut ocazia sa ne prezentam cu o parte dintre cei mai buni specialisti de la eMenatwork, interesati si dormici sa se familiarizeze cu noile produse si tendinte prezentate in premiera. Uram bun-venit noilor finisaje premium PerfectSense Gloss si PerfectSense Matt, care traseaza tendintele in 2016, in designul interior.

 

Am fost placut impresonati si de cele 16 noi decoruri pentru blaturile de lucru, care vor face senzatie in cele mai inspirate bucatarii ale clientilor nostri.

 

Suntem onorati sa anuntam ca aceste noi produse vor fi disponibile, in curand, pe site-ul emenatwork.ro, unde vei avea ocazia sa faci cunostinta cu noile vedete. Consultantii nosti sunt pregatiti sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru a te bucura de spatiul mult visat.

 

Ultima generatie de produse de la Egger se remarca prin combinatii de culori si structuri pentru proiectele de mobilier, care se reflecta in creatiile producatorilor de mobilier de talie internationala.

Sursa foto

 

Seminariile la care am participat au contribuit la consolidarea parteneriatului existent, largindu-ne aria de informatie si ajutandu-ne sa fim mai buni in ceea ce facem. Gandit ca un maraton, expertii eMenatwork au plecat incantati si de fabrica, unde tehnologia de ultima generatie folosita in liniile de productie contribuie la pefectionarea produselor care ajung in casele noastre.

 

Oportunitatile comerciale si identificarea directiilor date de designeri si producatorii de mobilier, sunt o sursa de castig pentru noi, oferindu-ne plus valoare in relatia cu clientii.

Radautiul ne-a incantat nu doar prin prisma frumusetii regionale, ci si prin profesionalismul evenimentului, contribuind astfel la consolidarea informatiilor si a colaborarii dintre cele doua echipe implicate.

 

Ne place sa aducem zambete pe chipul clientilor nostri, asa ca, daca esti interesat sa achizitionezi parchet Egger, te asteptam sa ne contactezi la numarul de telefon 0372.725.725. Specialistii eMenatwork sunt pregatiti sa te consilieze indeaproape.

 

Postat in Noutati tehnologice  |  Evenimente

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Vezi si produse din categoriile

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Noutati tehnologice, in cel mai scurt timp posibil.