Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

Cum iti protejezi locuinta pe timpul verii?

  21-05-2015

TANTARI SI INSECTE  - Cum va protejati locuinta?

Pentru a va proteja peretii locuintei, cea dintai si cea mai indispensabila metoda o reprezinta montarea unor plase pentru tantari, pe ferestre, la balcoane si pe usi. Plasele TENAX impotriva tantarilor, mustelor sau paianjenilor va ofera o protectie considerabila impotriva acestor insecte si sunt aproape invizibile, deoarece permit privirii sa treaca dincolo de plasa. Mai mult, sunt realizate din fibra de sticla, din aluminiu sau din plastic, astfel incat sa se integreze usor oricarui spatiu.

Astfel avem plasa din fibra de sticla, ideala pentru ferestrele locuintelor; din aluminiu, rezistenta si recomandata pentru a acoperi spatiile deschise si mici, in locuinte, in curti sau in gradini si din plastic avand multiple utilizari si imbina de exceptie aspectul estetic cu pretul convenabil.

tenax2.JPG 

TROPICAL - Plasa din fibra de sticla impotriva insectelor

Plasa Tropical este o plasa usoara care se poate taia cu foarfecele (nu se destrama), pentru a se potrivi oricaror dimensiuni. Este lavabila, prin urmare se poate depozita la finalul sezonului, artunci cand nu mai aveti nevoie de ea si vine disponibila intr-o gama variata de culori si dimensiuni.

 

tenax1.JPG 

MOSQUITO - Plasa din plastic impotriva insectelor

Plasa Mosquito este fabricata din plastic extrudat, cu ochiuri patrate, nu se destrama si nu se deformeaza, iar in plus este usor de taiat si se poate adapta oricarei structuri. Placuta la vedere si mai ales la un pret convenabil.

tenaxzanzibar.JPG 

ZANZIBAR - Plasa din aluminiu impotriva insectelor

Deosebit de rezistenta si de rigida, Plasa Zanzibar se poate aranja si adapta pe orice structura, fiind recomandata si in agricultura sau pentru hranirea animalelor. 

 

Pe langa pretul accesibil, noile plase de protectie de la TENAX sunt si foarte rezistente si estetice. Va invitam sa va convingeti de calitatea lor, comandandu-le online sau din oricare din magazinele noastre din Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova sau Bacau.

Produse Asociate

Recomandari in cadrul acestui articol
Prod. Favorit Compara Plasa antiinsecte Tenax Mosquito Plus gri 1X50M Plasa antiinsecte Tenax Mosquito Plus gri 1X50M Plasa antiinsecte tenax mosquito plus gri 1x50m 490,00 Lei / rola Adauga in cos
Prod. Favorit Compara Plasa antitantari Tenax Zanzibar 1,2X30 m Plasa antitantari Tenax Zanzibar 1,2X30 m Plasa antitantari tenax zanzibar 1,2x30 m 780,81 Lei / rola Adauga in cos
Prod. Favorit Compara Plasa protectie gazon Tenax TR verde 2x30m Plasa protectie gazon Tenax TR verde 2x30m Plasa protectie gazon tenax tr verde 2x30m 1.099,56 Lei / rola Adauga in cos

  Articole Similare

  Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
  Folia pentru mulcire - secretul plantelor fara buruieni
  Citeste articolul
  7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
  7 Aplicatii unde poti utiliza sistemul de incalzire in pardoseala
  Citeste articolul
  Cunosti semnificatia culorilor?
  Cunosti semnificatia culorilor?
  Citeste articolul
  VORTICE – linia de aparate pentru igiena
  VORTICE – linia de aparate pentru igiena
  Citeste articolul
  Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
  Procese tehnologice speciale utilizate in fabricarea gardurilor
  Citeste articolul
  Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
   Acceseaza produsele in functie de producator