Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Cum sa ai o pardoseala din covor PVC sau linoleum cu un aspect perfect

Pentru a avea un aspect continuu si unitar al pardoselii din covor PVC sau linoleum, alege un cordon de sudura care sa aiba aceeasi textura si culoare cu pardoseala aleasa. Indiferent ca alegi un covor PVC gri, rosu, galben, albastru sau o alta culoare dintre cele 64 culori disponibile pentru covor PVC la eMenatwork, cordonul de sudura multicolor te ajuta sa oferi pardoselii un aspect frumos, continuu si fara imbinari vizibile.


Cordonul de sudura multicolor este un snur cu diametrul de 4 mm din material similar cu modelul de covor PVC sau linoleum. Acest tip de cordon se aplica la cald si imbina perfect fara a se vedea trecerea.


Pardoseala din covor PVC sau linoleum este o pardoseala profesionala, antibacteriana, ideala pentru orice spatiu. Marele avantaj al acestei pardoseli ca arat foarte bine si dupa 10 ani, chiar si in spatiile cu trafic intens precum: spitale, scoli, universitati, gradinite, showroomuri si magazine. In plus, se intretine si se curata foarte usor, fara a necesita anumite tratamente de refacere a suprafetei dupa o anumita perioada.


  De ce sa alegi o pardoseala din covorul PVC sau linoleum:

- Este o pardoseala profesionala pentru spatii din interior.
- Prezinta durata mare de viata, pana la 10 ani garantie;
- Se intretine foarte usor.
- Pastreaza spatiul curat, fara praf. Nu permite dezvoltarea bacteriilor si microbilor pe suprafata.
- Asigura izolare acustica.


In magazinul online eMenatwork, gasesti peste 50 de modele de covor PVC si linoleum de la Tarkett, disponibile la preturi accesibile, cordonul de sudura multicolor, astfel incat sa te bucuri de toate avantajele unei pardoseli profesionale corect montata.

Postat in Cum se monteaza

Scrie un review despre acest articol

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Genereaza o noua imagine

Vezi si produse din categoriile

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Cum se monteaza, in cel mai scurt timp posibil.